Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Michael Jackson Tribute – Off The Wall

Michael Jackson Tribute - Off The Wall

Michael Jackson Tribute – Off The Wall

Michael Jackson Tribute – Off The Wall is een gloednieuw Michael Jackson tribute-event, waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Een wervelwind van muziek, licht, visuals en spetterende dans, verzorgd door topmuzikanten en -performers van eigen bodem. Off The Wall is een state-of-the-art theatershow die bezoekers de sing-along en dance-along van hun leven bezorgt.

Hommage aan de grootsheid van de King of Pop

In de stijl van Michaels laatste show “This Is It” worden bezoekers van Off The Wall ondergedompeld in een spectaculaire popbelevenis. Een show waarin alles draait om de muziek van The King. Te midden van immense visuals en een vlammende lichtshow brengen zes virtuoze muzikanten en vier professionele dansers de karakteristieke Michael Jackson vibe tot leven.

Milton Wijngaarde

Voormalig Roméo-leadzanger Milton Wijngaarde garandeert met zijn grote stembereik een avond vol hoogtepunten. Een avond waarop bezoekers de energieke en krachtige sound van Michael Jackson te horen krijgen, zoals in “Smooth Criminal” en “You Rock My World”. Maar ook een avond waarop ook de heerlijk meeslepende klassiekers uit MJ’s oeuvre voorbijkomen, zoals “Stranger in Moscow” en “Earth Song”. Megahits als “Don’t Stop Till You Get Enough” en “Wanna Be Startin’ Something” zorgen bovendien voor een hoge dansbaarheidsfactor.

En wie kent de iconische Jackson 5 hits “ABC”, “I Want You Back” en “The Love You Save” niet? Zo brengt Off The Wall op geheel eigen wijze een ode aan de grootsheid van de King of Pop. Gecombineerd met strakke drums en opzwepende ritmes van de band, ontstaat een soulvolle show die in Europa zijn gelijke niet kent.

Wereldberoemde dansmoves

Natuurlijk komen ook de wereldberoemde dansmoves van The King ruimschoots aan bod. De choreografie is in handen van geboren entertainer Urvin Monte. Dankzij award-winnende performances in musicals als Five Guys Named Moe, Hairspray en The Bodyguard weet Monte theatergrandeur en musicalspektakel te verenigen in een sensationele choreografie. In een artistiek swingend geheel eisen Michaels spinmoves, gravity-lean en natuurlijk zijn welbekende moonwalk de hoofdrollen op.

Een gloednieuw concept van show en muziek waarbij bezoekers niet stil kunnen blijven staan. Of je nou fan van het eerste uur bent of voor het eerst kennis maakt met de creativiteit van Michael Jackson; bij Off The Wall word je op je wenken bediend. Een hommage aan The King, op een uitzonderlijk muzikaal en theatraal niveau dat alleen Michael Jackson zelf had kunnen overtreffen.

Wie is wie?

Vidjai Moelchand, toetsen – Vidjai is een door de wol geverfde organist die zich later in zijn carrière meester heeft gemaakt van de synthesizer. Vidjai is in verschillende formaties actief geweest en trad met @SIX op als huisband van het televisieprogramma Raymann is Laat.

John Muskiet, drum – Een strakke en groovy drummer die behalve de drums ook de akoestische gitaar en de bas machtig is. Ervaring in zowel reggae, funk als pop outfits hebben John gevormd tot de veelzijdige muzikant die hij vandaag is.

Dave Breidenbach, basgitaar – Dave zoekt altijd de interactie en communicatie met het publiek. Geschoold aan het conservatorium in Utrecht, toerde Dave met onder andere Ruth Jacott, Gare du Nord en Jamal Thomas.

Jerry Tel, gitaar – Een zeer complete gitarist met internationale ervaring en grote shows achter zijn naam. Jerry begeleidde artiesten als Damaru, Jayh Jawson en Ingrid Simons en is niet onbekend met de Heineken Music Hall, Paradiso en Ahoy.

Milton Wijngaarde, zang – Met “I’m Coming Home” scoorde Milton als leadzanger van de R&B-groep Roméo een megahit. Na deze doorbraak bracht groep nog enkele grote hits uit in Nederland. Inmiddels zingt Milton solo en stort hij zich vol overgave op het passieproject Off The Wall.

Urvin Monte, regisseur – Urvin danst, zingt én acteert alsof het hem geen moeite kost. Een creatief multitalent dat zijn ruime ervaring in de musicalwereld weet te vertalen naar spetterende choreografieën. Juist doordat Urvin zich ook óp het podium thuis voelt, weet hij als geen ander een strakke show neer te zetten.

Speellijst Michael Jackson Tribute – Off The Wall

Deze voorstelling is afgelopen.

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen