A swinging Christmas

A swinging Christmas met Maarten Koningsberger

A swinging Christmas door Maarten Koningsberger.

Beleef een intieme voorstelling vol nostalgie en ga mee op ontdekking. Muziek en verhalen in een jazzclub, onder de kerstboom.
Begeleid door zijn geweldige band zingt Maarten Koningsberger de kerststerren van de hemel!

De voorstelling voert het publiek mee terug in de tijd, we bevinden ons in het midden van de vorige eeuw. Hij vertelt en zingt bekende en minder bekende songs van componisten als Porter, Jobim, Arlen, Hammerstein, Dankworth, Becaud, Rodger & Hart, enzovoorts.

A swinging Christmas!

Swingend de kerst in met Ed Boekee op de piano, Leon Mennen op gitaar en Enrique Firpi op drums. Een bezoek aan deze voorstelling is een intiem avondje uit.

Maarten Koningsberger reist al meer dan 40 jaar de wereld over en is een gelauwerd zanger en verhalenverteller pur sang. Als bariton in opera’s en in zijn recitals, waarmee hij inmiddels bijna 30 cd-opnames op naam heeft staan.

Speellijst “A swing Christmas”

Zondag 10 december – Maastricht – Theater aan het Vrijthof

Vrijdag15 december – Goirle – CC Jan van Besouw

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.