Theater aan het Vrijthof Maastricht

Vrijthof 47, 6211 LE Maastricht | 043 350 5544 | Google maps

Theater aan het Vrijthof Maastricht

Bij Theater aan het Vrijthof kunt u terecht voor (inter)nationaal toneel, opera, muziektheater, cabaret, dans, musical en veel meer! Theater aan het Vrijthof beschikt over drie theaterzalen.

Theaterzalen

De Papyrus zaal biedt plaats aan ruim 900 personen. Deze zaal leent zich bij uitstek voor (grote) voorstellingen. Dan is er nog de bovenzaal, deze zaal biedt plaats aan 110 personen en is uitermate geschikt voor o.a. kleine congressen.

Wanneer u gaat trouwen, een vergaderlocatie nodig heeft of een luxe diner wilt organiseren kunt ook terecht bij Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Het theater beschikt namelijk over een derde zaal namelijk de Edmond Huistinxzaal. Deze zaal wordt vooral gebruikt bij huwelijken, luxe diners of vergaderingen. Ideaal dus voor een gezellige dag in Limburg.

Drie prachtige foyers

Naast deze drie prachtige zalen beschikt Theater aan het Vrijthof ook over drie prachtige foyers. Ook wanneer u een feestje wilt geven bent u bij Theater aan het Vrijthof aan het juiste adres. Het theatercafé biedt veel mogelijkheden voor een gezellige avond.

Zowel voor als na een voorstelling kunt u hier genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u in het theatercafé een gezellig feestje geven met alles erop en eraan. Wat wilt u nog meer!?

Last Minute Tickets

Iedereen tot 30 jaar kan voor heel veel voorstellingen last-minute tickets kopen. Deze last-minute aanbiedingen zijn op de dag van het concert of voorstelling. Reserveren kan helaas niet. Bij de theaterkassa kun je kopen, wel op vertoon van je identiteitsbewijs.

Speciaal hiervoor is er een Last Minute newsletter, wilt u alles weten over last minute deals voor de voorstellingen? Meld u zich voor deze nieuwsbrief dan zeker aan!

Kaarten Theater aan het Vrijthof

Via de UITbalie koopt u uw Theaterkaarten. De UITbalie is geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 12.00 tot 18.00 uur.
Bij voorstellingen op zon- en feestdagen geopend vanaf één uur voor aanvang*;

Maar u kunt uw kaarten ook verkrijgen bij de VVV Maastricht.

AINSI

Theater aan het Vrijthof programmeert een groot gedeelte van haar dans, theater en jazzconcerten in AINSI, AINSI is gelegen in het voormalige verpakkingsgebouw Noord van cementfabrikant ENCI aan de Lage Kanaaldijk 112-113. Speciaal voor deze voorstellingen heeft het theater een speciale TheaterShuttle AINSI.

Bij de avondvoorstellingen biedt het theater de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. Wilt u mee met de Theater Shuttle? U Bij het reserveren van de kaartjes is het gelijk te regelen.de betreffende voorstel.

Parkeren

Parkeren voor uw theaterbezoek kan in de Q-park garages direct onder het Vrijthof, op het Mosae Forum en op de Q-park parkeerplaats aan de Cabergerweg.

Agenda Theater aan het Vrijthof

Naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof kunt u ook in AINSI vele voorstellingen verwachten.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater aan het Vrijthof

Vrijthof 47 6211 LE Maastricht
Telefoon: 043-3505544
E-mail: info @theateraanhetvrijthof.nl

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.