Albert Verlinde stopt na 15 jaar met RTL Boulevard

Albert Verlinde stopt na 15 jaar met RTL Boulevard

Albert Verlinde stopt na 15 jaar met RTL Boulevard
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Albert Verlinde stopt na 15 jaar als entertainmentdeskundige bij RTL Boulevard. Dat heeft RTL maandag laten weten. Op vrijdag 26 augustus vindt de laatste uitzending plaats waarin Verlinde zijn opwachting maakt. Gesprekken over een nieuwe samenwerking tussen de presentator en de tv-zender zijn ‘in een vergevorderd stadium’.

Verlinde geeft aan dat hij de geplande verhuizing van RTL Boulevard van het Mediapark in Hilversum naar een studio aan het Leidseplein in Amsterdam heeft aangegrepen als ‘een mooi en natuurlijk moment om te stoppen en een volgende stap te gaan maken’.

Musicals

Albert Verlinde stopt na 15 jaar met RTL Boulevard‘Als grondlegger, mede-ontwikkelaar én nestor van RTL Boulevard is Albert maar liefst 15 jaar een bepalende en onmisbare schakel binnen het programma geweest’, zegt RTL-programmadirecteur Erland Galjaard. Hij zegt de beslissing van ‘Mister Entertainment’ om na meer dan 2.600 afleveringen afscheid van het programma te nemen, te respecteren.

Verlinde volgde in maart vorig jaar Joop van den Ende op als directeur van Stage Entertainment Netherlands, een bedrijf dat musicals, toneel – en theatervoorstellingen produceert. Verlinde gaf eerder aan in de combinatie van directeur en RTL Boulevard-presentator geen probleem te zien.

Vervanger

Albert Verlinde stopt na 15 jaar met RTL BoulevardRTL gaat niet op zoek naar een vervanger voor Albert Verlinde in RTL Boulevard. De entertainmentdeskundige is ‘niet in te wisselen’, zegt een woordvoerder van de zender tegen persbureau ANP. Hoe Boulevard het vertrek van Albert dan gaat opvangen, wil RTL nog niet zeggen.

Albert Verlinde, die ook wel ‘de roddelkoning’ wordt genoemd, werd zelf het onderwerp van media-aandacht toen er beelden opdoken van zijn toenmalige partner Onno Hoes, toen tevens burgemeester van Maastricht, zoenend met een jongen in een hotelbar.

Volgens zijn ex-man Onno Hoes is Verlinde hierdoor terughoudender geworden in RTL Boulevard. ‘Voor Albert is er ook wat veranderd: hij realiseert zich beter wat de effecten zijn van dit soort journalistiek op iemands leven. Ik denk dat hij in zijn werk voor RTL Boulevard terughoudender is geworden. Je zou het een soort loutering kunnen noemen’, zei Hoes in een interview met de Volkskrant.

Bron + afbeelding: Volkskrant.nl

Gerelateerde artikelen

[divide color=”#”]

Stage EntertainmentStage Entertainment

Stage Entertainment is de grootste aanbieder van live entertainment in Europa. De onderneming is, als musicalproducent, marktleider in onder andere Duitsland, Nederland,Rusland en Spanje, Noord-Amerika. Stage Entertainment is ook actief op Broadway.

Lees meer over Stage Entertainment

Albert Verlinde stopt na 15 jaar met RTL Boulevard
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina