BankGiro Loterij Theaterweekend

BankGiro Loterij Theaterweekend

BankGiro Loterij Theaterweekend
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Het BankGiro Loterij Theaterweekend is opgezet door het Nationaal Theater Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het initiatief is opgezet om een impuls te geven aan de Nederlandse theatersector.

Theaterweekend

Met het theaterweekend wordt een weekend lang het vak gevierd. Albert Verlinde, voorzitter van het Nationaal Theater Fonds, over het BankGiro Loterij Theaterweekend:“Het is prachtig dat het publiek de kans krijgt om tijdens dit speciale weekend een gevarieerd en aansprekend programma te bezoeken in het theater in de buurt.” Door de bezuinigingen in de culturele sector werken de theaters op verschillende creatieve manieren aan het vergroten van hun inkomsten.

BankGiro Loterij TheaterweekendZe zoeken verschillende manieren om fondsen te werven en publiek te vinden, dit varieert van theaterdiners tot bijzondere randprogrammeringen en backstage-happenings.

Met deze gedachte is ook het BankGiro Loterij Theaterweekend opgezet. Nieuw publiek verleiden om naar een voorstelling te gaan en voormalige bezoekers aanmoedigen om weer eens naar een theater of schouwburg in de buurt te gaan, dat is het doel.

Voor een kleine prijs naar het theater

Tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend gooien veel theaters in ons land hun deuren open om (nieuwe) bezoekers te verwelkomen. Alle voorstellingen in de deelnemende theaters hebben dit weekend een vaste toegangsprijs van €10. Daarvoor krijgen de bezoekers niet alleen toegang tot de voorstelling, maar ook vele extra’s.

Dit verschilt per theater en per voorstelling, maar u kunt denken aan een ontbijt tijdens een kindervoorstelling, een ontmoeting met acteurs van de voorstelling of een kijkje achter de schermen.

BankGiro Loterij theaterweekend

Het BankGiro Loterij theaterweekend vind telkens het laatste weekend van januari plaats. Meer dan zo’n zestig verschillende theaters door heel het land openen hun deuren, van Groningen tot Limburg.

Deelnemende theaters theaterweekend

Door heel het land zijn er veel verschillende theaters die meedoen met het theaterweekend. Van Alkmaar tot Sittard-Geleen en van Eindhoven tot Stadskanaal. Vanaf 20 december wordt bekend gemaakt welke voorstellingen in het theaterweekend te zien zijn. U kunt vooraf al een “blind date” boeken!

Bekijk hier alle deelnemende theaters.

 

Voorstellingen tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend

Het precieze programma van het BankGiro Loterij Theaterweekend wordt telkens op het laatste moment bekent gemaakt. Elk theater heeft eigen voorstellingen gedurende het weekend. Ieder theaterseizoen staan er talloze top voorstellingen in de Nederlandse theaters!

Ambassadeurs Theaterweekend

Diverse namen uit de theaterwereld zijn dé ambassadeurs van dit unieke weekend. Zo zijn Isabelle Beernaert, Cabaretduo Matroesjka, de poppen van De Jeugd van Tegenwoordig, Romy Monteiro, Jörgen Raymann, Raymi Sambo, Huub Stapel, Peggy Vrijens, Leopold Witte zijn zeer betrokken bij dit unieke weekend.

BankGiro Loterij

BankGiro Loterij TheaterweekendHet BankGiro Loterij Theaterweekend wordt gesponsord door de BankGiro Loterij, dé cultuurloterij van ons land. De BankGiro Loterij steunt culturele organisaties die zich inzetten voor het behoud van cultureel erfgoed en cultuur. Ook geeft de BankGiro Loterij bekendheid aan hun werk.

BankGiro Loterij Theaterweekend
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina