Theater Eindhoven

Theater Eindhoven, voor als u op zoek bent naar een leuk en gezellig avondje uit! U vindt de stad Eindhoven in het zuiden van Nederland, om precies te zijn in de provincie Noord-Brabant. Eindhoven heeft een inwoneraantal van meer dan 221.000.

Cultuurliefhebbers zitten goed in deze stad, u kunt er bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Van Abbemuseum of het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven. Daarnaast zorgt het Parktheater voor een ruim aanbod aan theatervoorstellingen in vrijwel elk genre, van cabaret tot dans.

Het Nieuwe Theater, Parktheater Eindhoven en jeugdtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt hebben de coöperatie Pand P opgezet. Onder deze nieuwe naam

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in de rest van Noord-Brabant: Den Bosch, Bergeijk, Bergen op Zoom, Breda, Cuijk, Eersel, Etten-Leur, Gemert, Helmond, Nuenen, Oosterhout, Roosendaal, Son, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught en Waalwijk.

Of bekijk alle theaters in Noord-Brabant.

Theater Eindhoven

Iedere theaterliefhebber kan z’n hart ophalen in Eindhoven! Waar uw interesses ook naar uit gaan, er staan voor vrijwel iedereen geschikte theatervoorstellingen geprogrammeerd. Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste voorstelling van productiemaatschappij De Rode Boksbal?

Of heeft Albert Verlinde Entertainment weer een nieuwe voorstelling waar u graag naar toe gaat? In het theater Eindhoven komt vrijwel elk genre aan bod. Lees er hieronder meer over.

Parktheater Eindhoven

Direct aan het Stadswandelpark in Eindhoven vindt u het Parktheater Eindhoven. Het theater ligt ten zuiden van het centrum van de stad. In 2007 heeft het theater een grote verbouwing ondergaan, hiervoor heette het Stadsschouwburg Eindhoven. Het is één van de grotere theaters van ons land. Het theater beschikt over drie theaterzalen.

De Endinetzaal heeft een capaciteit van maximaal 950 toeschouwers. De Philipszaal is in 2007 opgeleverd en hier kunnen 520 bezoekers een plekje vinden. De kleinere zaal De Kameleon wordt voornamelijk gebruikt voor kleinere voorstellingen, deze zaal heeft een capaciteit van 250 zitplaatsen.

Jaarlijks worden er in het Parktheater Eindhoven meer dan 500 theatervoorstellingen geprogrammeerd, die een verscheidenheid aan bezoekers trekken.

Van de laatste cabaretvoorstelling van Najib Amhali of Youp van ’t Hek tot de nieuwe musical met Chantal Janzen in de hoofdrol, ze staan hier allemaal op de planken! Voor een heerlijk avondje theater bent u bij het Parktheater aan het juiste adres! Lees hier meer over Parktheater Eindhoven.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN N-BRABANT

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=1000"></script>