Baron Theater

Verbindingsweg 9 9865 TE Opende (Gr.) | 0594-6599550

Cultureel Centrum Zuidhorn

Baron Theater

In het Groningse plaatsje Opende vindt u het Baron Theater.

Dit theater is ontstaan als bottom up initiatief van de Bicycle Showband Crescendo. Doel van het Baron Theater is dicht bij de omgeving staan. Dit gebeurt door het bijdragen aan een prettige en culturele leefomgeving.

Het BaronTheater is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Het theater wordt volledig door vrijwilligers gerund.

Nieuwsbrief Baron Theater

Regelmatig verzorgt het Baron Theater een digitale nieuwsbrief. Wil je ook op de hoogte worden gehouden van de voorstellingen, het laatste nieuws en mogelijkheden? Meldt je dan snel aan!

Agenda Baron Theater

In het sfeervolle theater komt van alles aan bod, zowel klassiek als modern, concerten, cabaret, toneel, literaire avonden, voorstellingen voor families en kinderen. Voor congressen, filmavonden en besloten verhuur biedt het BaronTheater goede faciliteiten.

Je kunt in de Baron theater elk jaar genieten van een leuk en veelzijdig theaterprogramma.

Reserveren bij het Baron Theater

Reserveren voor voorstellingen bij het Baron Theater kan via de email. Na de reservering ontvang je binnen 1 a 2 werkdagen een bevestigingsmail. Uiteraard kun je ook telefonisch reserveren via ;06-13228931.

Voorafgaand de voorstelling kun je aan de kassa de gereserveerde kaarten ophalen.

Contactgegevens Baron Theater Opende

Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (Gr.)

Telefoon: 0594-6599550
E-mail: [email protected]

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.