Baron Theater Opende

Verbindingsweg 9, 9865 TE Opende | 0594 659 550 | Google maps

Barontheater Opende

In het Groningse plaatsje Opende vindt u het Baron Theater. Dit theater is ontstaan als bottom up initiatief van de Bicycle Showband Crescendo. Doel van het Baron Theater is dicht bij de omgeving staan. Dit gebeurt door het bijdragen aan een prettige en culturele leefomgeving.

Vrijwilligers van het Baron Theater

Bijzonder aan dit theater is dat het zonder overheidsgelden draait, het wordt volledig door vrijwilligers gerund. Er zijn ruim 65 vrijwilligers actief binnen het theater. In het jaar 2000 was Bicycle Showband Crescendo op zoek naar een nieuwe, grotere oefenruimte. In 2005 werd met het voorstel ingestemd dat de oude gymzaal in Opende hiervoor dienst zou gaan doen. Naast oefenruimte zou het gebouw ook gebruikt worden als centrum voor theatervoorstellingen, congressen, filmvoorstellingen en concerten. Uiteindelijk is het Baron Theater feestelijk geopend in februari 2012. Het Baron Theater is een ontmoetingsplaats voor jong en oud!

Reserveren bij het Baron Theater

Reserveren voor voorstellingen bij het Baron Theater kunt u via de email plaatsen. Na uw reservering ontvangt binnen 1 a 2 werkdagen een bevestigingsmail. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via ;06-13228931. Voorafgaand de voorstelling kunt u aan de kassa uw gereserveerde kaarten ophalen.

Nieuwsbrief Baron Theater

Regelmatig verzorgt het Baron Theater een digitale nieuwsbrief. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden van de voorstellingen, het laatste nieuws en mogelijkheden? Meldt u zich dan aan via info@barontheater.nl

Agenda Baron Theater

U kunt in de Baron theater elk jaar genieten van een leuk en veelzijdig theaterprogramma.

Contactgegevens Baron Theater Opende

Verbindingsweg 9 9865 TE Opende (Gr.) Telefoon: 0594-6599550 E-mail: info@barontheater.nl Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link