Cultureel Centrum Zuidhorn

Jellemaweg 3, 9801 CG Zuidhorn | 0594 507 088 | Google maps

Cultureel Centrum Zuidhorn

Het Cultureel Centrum Zuidhorn is in het jaar 2008 geopend. U vindt dit theater aan de Jellemaweg in de Groningse plaats Zuidhorn. Naast een theater vindt u hier ook een bibliotheek, een muziekschool en de Stichting Welzijn. De officiële opening vond plaats op 9 februari 2008.

Doelstellingen Cultureel Centrum Zuidhorn

De Stichting Cultureel Centrum Zuidhorn beheert en exploiteert het centrum. De volgende doelstellingen worden nagestreefd:

  • de organisatie van culturele activiteiten
  • ruimte bieden voor contact en informele ontmoetingen
  • verhuren van ruimtes voor organisaties, bevolkingsgroepen en activiteiten
  • ondersteuning, begeleiding en de verlening van diensten aan organisatoren van activiteiten

De stichting wil graag een aantrekkelijk programma aan activiteiten op het gebied van onderwijs, cultuur en kunst organiseren voor de inwoners van de gemeente Zuidhorn, zowel jong als oud.

Verhuur van het theater

Ook voor andere activiteiten is het Cultureel Centrum Zuidhorn een geschikte plaats. Zo zijn zowel de foyer als de vergaderzalen te huur voor zakelijke evenementen. De foyer is geschikt voor maximaal 130 personen en voor een vriendelijke prijs te huur. De verschillende vergaderzalen bieden ruimte voor 10 tot 24 personen. De te huren ruimtes zijn licht en modern.

U kunt zowel op commerciële als niet-commerciële basis huren. U kunt uw activiteiten op de televisieschermen in het gebouw laten vertonen. Daarnaast is er veel parkeerruimte en kunt u er koffie en thee voor een klein prijsje bij bestellen. Huurt u vaker, dan zijn er kortingsmogelijkheden bij Cultureel Centrum Zuidhorn.

Exposities Cultureel Centrum Zuidhorn

In het Cultureel Centrum is ook ruimte voor exposities van kunstenaars, vier keer per jaar is er een nieuw expositieprogramma. Er zijn schilderijen te vinden in de vergaderzaal en in de bibliotheek, daarnaast kunnen kleine kunstobjecten worden tentoongesteld in de vitrine beneden.

In de binnentuin is ruimte voor het exposeren van beelden. Kunstenaars die graag willen exposeren in het Cultureel Centrum kunnen zich aanmelden via de eigen website.

Agenda Cultureel Centrum Zuidhorn

U kunt in het Cultureel Centrum terecht voor voorstellingen uit verschillende theatergenres. Zo staan er onder andere cabaret, muziek en jeugdvoorstellingen op het programma.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Cultureel Centrum Zuidhorn

Jellemaweg 3
9801 CG Zuidhorn
Tel: 0594 – 507088
E-mail: [email protected]
Website

Afbeelding: Accw

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.