Brinkhuis Theater Laren

Brink 29, 1251 KT Laren | 035 7513991 | Google maps

Brinkhuis Theater Laren

Brinkhuis Theater Laren

Het Brinkhuis Theater in het Gooise Laren is een intiem en knus theater met slecht 68 zitplaatsen. Gelegen aan de Brink in het hart van Laren in het Brinkhuis.

In het Theater

Kleinschalige toneelvoorstellingen, jazzconcerten, muziekvoorstellingen en cabaretvoorstellingen staan regelmatig op de agenda. Daarnaast zijn BOM! in de zaal open MIC en het Scharrelconcertje regelmatig te boeken.
Ook biedt het Brinkhuis een heel leuk en gevarieerd kindertheaterprogramma en draaien er geregeld toffe kinderfilms (de Pannenkoekenfilms) Ook voor volwassenen wordt het theateraanbod afgewisseld met een gevarieerd filmaanbod (slechts € 5.00 pp )

Evenementen

Naast theater- en filmvoorstellingen zijn er vele evenementen in het Brinkhuis Theater. Zo worden er lezingen georganiseerd, zijn er ondernemersbijeenkomsten en politieke debatavonden.
Het Brinkhuis huisvest naast het theater ook een Foyer restaurant, de Bibliotheek Huizen Blaricum Laren, activiteiten van Versa Welzijn en van de Volksuniversiteit het Gooi.

Het is een ontmoetingsplek voor het verbeteren van kansen en deelname voor iedereen want het Brinkhuis is het centrum van ontmoeting en debat en sociale cohesie. Iedereen moet hier een plekje kunnen vinden en zich thuis voelen.

Kunst in het Brinkhuis

In de (h)Art Galerij van het Brinkhuis kun je prachtige kunst bekijken. De exposities wisselen regelmatig en worden veelal samengesteld met kunstenaars uit Laren en het Gooi. Zo kunnen lokale kunstenaars meer bekendheid geven aan hun werk. Ook kunnen kinderen en volwassenen zelf aan de slag met vele teken- en schildercursussen in het Atelier in de Kloostertuin.

Nieuwsbrief Hart van Laren

Wilt u op de hoogte blijven van de voorstellingen en nieuwtjes binnen het theater? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief van het Brinkhuis
Inschrijven kunt u hier doen.

Agenda Brinkhuis Theater

Bent u nieuwsgierig naar de agenda van het Brinkhuis Theater in Laren?

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Brinkhuis Theater Laren

Brink 29, 1251 KT Laren
Telefoon: 035 7513991
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.