Singer Laren

Oude Drift 1, 1251 BS Laren | Telefoon: 035 – 539 39 39 | Google maps

Singer Laren

Het podium voor acteurs, cabaretiers en musici in Laren.

Singer Laren

Singer Laren is een theater, museum en beeldentuin. Al sinds de oprichting in 1956 staan vele bekende toneelspelers, cabaretiers en musici op dit podium.

Ieder jaar verwelkomt Singer Laren een groot aantal topvoorstellingen en artiesten. Er vinden hier landelijke premières plaats en er is plek voor een zondagmiddag programmeringen. Voor deze middagen wordt een programma van lezingen, muziek, dans en toneel samengesteld waarin de podiumkunsten en de beeldende kunsten elkaar ontmoeten.
 
Op diverse theateravonden is het theatermenu van toepassing. In samenwerking met Belle Folie en Wijnkoperij Wesseling wordt een theaterdiner met bijpassend wijnarrangement geserveerd. Aan mooi gedekte tafels geniet u in Villa De Wilde Zwanen van een heerlijk diner om vervolgens een voorstelling te bekijken.

Agenda Singer Laren

Bekijk hieronder de programmering van topvoorstellingen en concerten in Singer Laren.

Contactgegevens Singer Laren

Oude Drift 1, 1251 BS Laren | Telefoon: 035 – 539 39 33 | Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.