Broadway aan de Amstel in Koninklijk Theater Carré

Broadway in Koninklijk Theater Carré

Goed nieuws voor Nederland! Koninklijk Theater Carré brengt vanaf 2016 elk jaar een Broadwayproductie naar Nederland. Ter ere van het goede nieuws plaatste directeur Madeleine van der Zwaan in aanwezigheid van burgemeester Eberhard van der Laan, het straatnaambord ‘Broadway’ voor het theater van Carré.

Broadway aan de Amstel

Koninklijk Theater Carré begint hiermee met een nieuwe traditie naar het theater, met dit jaar de Broadway musical PIPPIN. De Broadwayshow PIPPIN is een duizelingwekkende musical vol buitengewone acrobatiek, theatermagie en muziek van Wicked-componist Stephen Schwartz. De producties zijn steeds te zien in de originele vorm, met Amerikaanse cast en in het Engels. Welke voorstelling de opvolger van PIPPIN wordt, hoopt het theater nog voor de zomer bekend te maken.

Broadway musical Pippin is exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré. Pippin vertelt het verhaal van prins Pippin die op zoek is naar zichzelf en de zin van het leven.

Lees ook: Broadway Musical Pippin

Koninklijk Theater Carré

Algemeen directeur Madeleine van der Zwaan van Koninklijk Theater Carré: “Carré staat bekend om haar brede programmering. We streven ernaar artiesten en voorstellingen naar de Amstel te halen die het beste van het genre vertegenwoordigen. Daarom hebben wij besloten de komende jaren de meest toonaangevende producties van Broadway in Carré te presenteren.”

“Voor de beste musicals hoef je niet meer naar New York toe, want Broadway ligt nu aan de Amstel. Een nieuwe traditie!”

Burgemeester van Amsterdam Eberhard Van der Laan: “Nederlanders hebben ooit Nieuw Amsterdam, het latere New York gesticht. Fantastisch dat we nu een bruisend stukje van die stad terughalen naar Amsterdam.”

Vele bezoekers weten het Koninklijk theater Carre aan de Amstel te vinden. Ruim 400.000 bezoekers komen jaarlijks naar Carré voor een gezellig avondje uit.

Lees meer over het Koninklijk Theater Carré

Foto: Boy Hazes

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.