Cabrio openluchttheater Soest

Soesterbergsestraat 140, 3768 Soest | 035 601 6868 | Google maps

Cabrio openluchttheater Soest

In 2013 bestond Cabrio Openluchttheater Soest 75 jaar. Zoals de meeste openluchttheaters worden ook bij Cabrio meestal alleen in de zomer voorstellingen geprogrammeerd.

Maar dat betekent niet dat er alleen in de zomer activiteit is, het hele jaar door wordt er op zoek gegaan naar leuke en passende voorstellingen voor dit theater.

Bijzonder aan Cabrio is dat alle werkzaamheden door vrijwilligers worden verricht, van de techniek tot de catering tot het toezicht. Elk jaar staan er zowel concerten in verschillende genres als bijvoorbeeld cabaret, opera en familie- en kindervoorstellingen op het programma.

Cadeau vouchers bij Cabrio

Leuk cadeau idee! Cabrio openluchttheater heeft vouchers te koop. gegarandeerd succes voor jong en oud. Neem gezellig iemand mee en geef een kaartje cadeau!

Vrienden van Cabrio Soest

Al het werk in Openluchttheater Cabrio wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers. Openluchttheater Cabrio ontvangt nauwelijks subsidie en heeft geen winstoogmerk. De voorstellingen worden gefinancierd via entreegelden, bijdragen van sponsors én onze Vrienden van Cabrio.

Iedere Vriend ondersteunt dit bijzondere openluchttheater. Iedereen kan vriend worden.

Dit krijg je er onder andere voor terug:

  • 2 entreebewijzen voor voorstellingen die Cabrio zelf organiseert met een maximum toegangsprijs van € 20,-
  • Gratis kopje koffie of thee bij elke voorstelling die je bezoekt
  • Het programma van Cabrio digitaal & Maandelijks een digitale Nieuwsbrief
  • Vooraankondigingen van voorstellingen en eerder kaartjes kopen

Heb je vragen over de Vriendschappen van Cabrio, stuur dan een bericht naar [email protected].

Agenda Cabrio Openluchttheater

Ieder theaterseizoen zorgt het theater voor een aantal voorstellingen van formaat. wat dacht u bijvoorbeeld aan de 3JS, een Tango concert of het Jazz Festival.

De Vrijwilligers zijn jaarlijks druk met het samenstellen van het programma.

Contactgegevens Cabrio openluchttheater Soest

Soesterbergsestraat 140 3760 DE Soest
Telefoon: 035 – 601 68 68
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.