Theater Idea Soest

Willaertstraat 49, 3766 CP Soest | 035 609 5825 | Google maps

Theater Idea Soest

Idea kan niet alleen een theater genoemd worden, het is méér dan dat. Idea is een waar cultuurcentrum voor de regio Soest, De Bilt en Zeist. Naast een theater omvat Idea zes verschillende bibliotheken, een kunstencentrum en een kunstuitleen.

Avondje uit bij Theater Idea

Het theater van Idea heeft 160 zitplaatsen en beschikt over allerlei moderne technische faciliteiten. Hiermee is het een zeer geschikt theater voor vele voorstellingen.

Jaarlijks is er een gevarieerd aanbod van cabaret, toneel, kleinkunst, muziek en meer. Het is waarlijk genieten in dit sfeervolle theater met een garantie op een gezellige avond uit!

Nieuwsbrief Theater Idea

Uiteraard wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Theater Idea. Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Speciaal voor Kinderen

Is het tijd voor een feestje? Dan kun je bij Theater Idea je verjaardag vieren!

Op meerdere momenten in het jaar organiseert Theater Idea spannende jeugdvoorstellingen tijdens de vakantie. Voor alle leeftijden zijn er het hele theaterseizoen prachtige voorstellingen op het gebied van muziektheater, musical, poppentheater en familievoorstellingen.

Ook complete klassen kunnen in Theater Idea naar een theatervoorstelling. Het is ideaal om kinderen in aanraking te laten komen met het jeugdtheater. Jongeren met een CJP cultuurkaart krijgen leuke kortingen bij voorstellingen.

Openingstijden Theater Idea

De theaterkassa is van dinsdag tot en met zaterdag geopend telkens een half uur voor aanvang van de voorstelling. Koop uw kaarten voor een voorstelling online, dan ontvangt u de bestelde kaarten direct in uw mailbox.

Is een voorstelling uitverkocht, dan werkt het theater met een wachtlijst. Mochten er kaarten alsnog beschikbaar komen dan word u snel geïnformeerd.

Agenda Theater Idea

Toneel, muziektheater of cabaret. Theater Idea heeft het allemaal. Ga genieten in het sfeervolle theater en beleef een gezellige avond uit vlak bij huis.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Willaertstraat 49 3766 CP Soest
Telefoon: 035 – 609 58 40
E-mail: soest@ideacultuur.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN UTRECHT

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

LEES OOK