Theater Kargadoor Utrechtoest

Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht | 030 231 0377 | Google maps

Theater Idea Soest

De Kargadoor biedt een divers programma en is tevens broedplaats in een historisch pand. Thuis voor onafhankelijke makers en idealistische doeners.

Horen en gehoord worden

De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. De beste plek om je stem te laten klinken, is een intiem podium. Elke week veranderen de Grote Zaal en de Werfkelder in podia voor jonge makers, vaste bewoners van De Kargadoor en creatievelingen van allerlei soorten en maten. De Kargadoor wil inspireren, verrijken en aanzetten tot nadenken – maar vooral activeren en verbinden. Door cultuur en maatschappij te verbinden in evenementen met dialoog, discussie en maatschappelijke onderwerpen zoals duurzaamheid, gelijke rechten en (mentale) gezondheid.

Bereikbaarheid

Theater Kargadoor bevind zich direct aan de gracht. Kom je niet varend, parkeer dan in parkeergarage Paardenveld of La Vie. Lopend vanaf het Centraal Station Utrecht ben je er in zo’n 15 minuten.

Zalen en Kamers

In het centrum van Utrecht huur je voordelig een vergaderruimte bij Kargadoor! Maak een keuze uit:

  • Grote Zaal – geschikt voor max. 100 personen. Op de begane grond en daardoor rolstoeltoegankelijk.
  • Werfkelder – geschikt voor max. 72 personen. Ook leuk voor een workshop of borrel!
  • Kamer 1 – geschikt voor max. 16 personen. Op de eerste verdieping, met uitzicht op de Oudegracht.
  • Kamer 2 – geschikt voor max. 16 personen. Lichte ruimte met prachtig uitzicht over de Oudegracht.
  • Kamer 3 – geschikt voor max. 8 personen. Rustige, lichte ruimte op de derde verdieping.

Met aanvullende faciliteiten en de mogelijkheid tot catering.

Agenda Theater Kargadoor

Comedy, muziek of exposities. Theater Kargadoor heeft het allemaal. Beleef cultuur op het cultureel-maatschappelijk podium midden in het centrum van Utrecht.

Contactgegevens

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
Telefoon: 030 – 231 0377
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.