Cast All Stars de musical compleet

Allstars de musical

Cast All Stars de musical compleet
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Jim Bakkum en Kees Boot maken selectie All Stars de musical compleet. Producent KemnaSenf maakte de definitieve selectie bekend van de nieuwe

All Stars musical

oer-Hollandse musical All Stars, die 14 oktober in première gaat in Rotterdam. In de selectie is onder andere een rol weg gelegd voor Jim Bakkum (Hero) en Kees Boot (coach van het team).

Het team van All Stars bestaat verder uit Urvin Monte (Mark), Lucas Hamming (Johnny), Bart van den Donker (Peter), Jasper Demollin (Paul), Alex Hendrickx (Bram), Mike Weerts (Willem), Levi van Kempen (Hero), Wolter Weulink, Remco Sietsema en Theo Martijn Wever. Levi van Kempen deelt de rol van Hero met Jim Bakkum. De vrouwenrollen worden op dit moment nog gecast.

Voorzitter Jean van de Velde, algemeen directeur Thomas Acda en technisch directeur Frank Lammers laten weten zeer verheugd te zijn met de selectie voor het komende seizoen en zijn er vast van overtuigd dat ze mee gaan doen om de prijzen.

Lees meer over All Stars de Musical

Must-see All Stars de musical

All Stars de musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

De tijden zijn veranderd. De spelers zijn veranderd. De tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys always will be boys: samen is niet alleen! All Stars is van 20 september 2018 tot en met 7 april 2019 te zien in de Nederlandse theaters en beleeft zijn première op 14 oktober 2018 in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Voor deze nieuwe Nederlandse musical schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, is de regie van Frank Lammers en de choreografie/staging van Daan Wijnands. De artistieke supervisie ligt bij Jean van de Velde.

KemnaSenf

All Stars is een productie van KemnaSenf i.s.m. het Luxor Theater Rotterdam. KemnaSenf is een samenwerking tussen Kemna Theater en Senf Theaterpartners. Andere titels van KemnaSenf zijn o.a. Moeders en Zonen, De Marathon, Rundfunk, From Sammy With Love en De Alex Klaasen Revue – Showponies.

Houd voor meer informatie en start kaartverkoop www.allstarsdemusical.nl in de gaten.

Cast All Stars de musical compleet
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit theater?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit theater?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link