Theater Geert Teis Stadskanaal

Geert Teisplein 2, 9501 VL Stadskanaal | 0599 631 731 | Google maps

Theater Geert Teis Stadskanaal

Theater Geert Teis is een middelgroot regiotheater op de grens van Groningen en Drenthe. Het is gelegen in het centrum van Stadskanaal en is al vele jaren het culturele hart van de regio. Theater Geert Teis is een begrip in Stadskanaal en wijde omtrek.

Theater

Theater Geert Teis voelt voor vele Groningers en de Drenten als een warme deken. Als hún theater. Met rotsvast vertrouwen keren zij met grote regelmaat terug naar hún vaste honk.

Daar zijn ze bij Geert Teis ongelooflijk trots op! Dat vertrouwen is gebaseerd op een aantal belangrijke pijlers: jaarlijks presenteert het theater ongeveer 100 professionele voorstellingen met voor elk wat wils.Natuurlijk de intieme zaal – waar toch ruim 600 gasten bij de artiest op schoot zitten, de gezellige sfeer in de foyer en ons theatercafé, de gratis parkeergelegenheid naast de deur, maar vooral ook de gastvrijheid van alle theatermedewerkers.

Wij vinden het een eer (en eerlijk gezegd, we vinden het ook gewoon leuk!) u te mogen ontvangen in ons – of is het nu – úw theater. Theater Geert Teis is een onderdeel van de Gemeente Stadskanaal.

Vrienden van Geert Teis

Theater Geert Teis heeft een Vriendenkring. Deze vriendenkring werden ook wel donateurs genoemd. Theater Geert Teis beschouwt onze donateurs echter als vrienden. Iedereen kan Vriend worden van het theater en het levert u leuke voordelen op.

Als vriend heeft u bij Theater Geert Teis een streepje voor.

Beste series

Bestel in serie en bespaar vele euro’s! Theater Geert Teis heeft ieder theaterseizoen voorstellingen in serie -aanbiedingen. Deze voorstellingen hebben een zeer aantrekkelijke prijs.

Horeca

De horeca van Geert Teis word verzorgt door Best Western Hotel. Voor, tijdens en na de voorstelling kunt u in de foyer vertoeven. Onder het genot van een gezellig drankje kunt u hier nagenieten en praten over de voorstelling.

Agenda Theater Geert Teis

Ieder jaar heeft theater Geert Teis weer een leuk en veelzijdig theaterprogramma samengesteld, met voor ieder wat wils. Wat heeft het culturele hart van de regio dit jaar voor u in de aanbieding?

Contactgegevens Theater Geert Teis

Geert Teisplein 2
9501 VL Stadskanaal

Telefoon theaterkassa: 0599-631 731
Telefoon algemeen: 0599-631 777

Website Geert Teis

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.