De Bombardon Heythuysen

Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen | 0475 440 502 | Google maps

De Bombardon Heythuysen

De Bombardon Heythuysen is hét adres voor een avondje heerlijk cultureel genieten. In dit cultureel centrum in de provincie Limburg kunt u terecht voor theatervoorstellingen in verschillende genres en het is te huur voor zakelijke evenementen en feesten en partijen.

Geschiedenis De Bombardon

Vele jaren was ´De Zaal´ een begrip in Heythuysen en de rest van Leudal. In 2003 is een volledig nieuw gebouw neergezet, welke de mogelijkheden biedt om te functioneren als cultureel centrum. In 2011 is de naam gewijzigd in “Cultuur Podium De Bombardon” en zijn de faciliteiten vernieuwd en de activiteiten verbreed. Er kwam een multifunctionele tribune met 300 comfortabele zitplaatsen die perfect aangepast kan worden aan de gewenste grootte, maar ook volledig ingeschoven kan worden. Bovendien is de grote zaal voorzien van airconditioning en uitgerust met moderne audio/visueel apparatuur. Met deze en andere aanpassingen is het mogelijk om jaarlijks meer theaterproducties te boeken, het verenigingsleven beter van dienst te zijn en gastheer te zijn voor andere evenementen. In mei 2015 is De Bombardon geprivatiseerd. Met de privatisering breekt er (weer) een nieuw tijdperk aan voor de Bombardon, waar de verenigingen van Heythuysen een mooie locatie geboden wordt, maar daarnaast een TOP locatie voor de meest uiteenlopende activiteiten.

Theatervoorstellingen in De Bombardon

In De Bombardon kunt u genieten van theatervoorstellingen op een ontspannen en comfortabele manier. Voorstellingen, veelal georganiseerd door lokale verenigingen, in alle soorten en maten worden hier geprogrammeerd. Kleinkunst, toneel, verschillende vormen van cabaret, fantastische muziekvoorstellingen, ze passeren hier allemaal de revue.

Grand-Café van De Bombardon

In het gezellige grand-café kunt u terecht voor een drankje voor of na de voorstelling. Ook is het hier mogelijk (alleen op afspraak en voor groepen vanaf 15 personen) om een buffet of diner te bestellen.

Verhuur voor zakelijke evenementen

De Bombardon is uitermate geschikt om uw zakelijke evenement te huisvesten. Er zijn verschillende vergaderruimtes aanwezig met alle mogelijke faciliteiten zoals beamer, whiteboard en natuurlijk comfortabele stoelen. Ook voor grotere evenementen kunt u terecht bij De Bombardon. Denk dan aan seminars, presentaties, trainingen en huldigingen. In de theaterzaal is ruimte voor 800 staanplaatsen of 600 zitplaatsen met stoelen en tafels.

De Pitt Basement

De kelder van de Bombardon is volledig ingericht om fantastische feestjes te houden. In de beginjaren na de nieuwbouw in 2003 is de kelder in gebruik geweest voor jongeren. Onder verschillende namen zijn diverse activiteiten de revue gepasseerd, Fith Avenue, Pittt, The Bomb, The Next Generation, allemaal gericht op de jongeren van Heythuysen. Echter momenteel vinden er geen vaste activiteiten plaats. Tijd dus om de fantastische ruimte te gaan benutten voor festiviteiten die een bepaalde beleving bieden naar de gasten. Momenteel zijn we zoekende naar een mooie (horizontale) programmering. Maar feestjes door jongeren blijven mogelijk! Verder is de Pitt Basement ook ingericht om vergaderingen te houden. Extra verlichting en luxe presentatiemogelijkheden maken de ruimte bijzonder geschikt voor kleinere bijeenkomsten tot ca 50 personen, tegen een aantrekkelijk huurtarief..

De Bombardon voor feesten en partijen

Het is niet alle dagen feest, maar als u feest wilt u het niet alledaags. Dat begrijpen we heel goed. Dus als u feest, wilt u graag dat alles klopt. De Bombardon is uitstekend geschikt voor alle feesten tot 1200 personen. De vriendelijke en professionele bediening laten u en uw gasten op uw gemak voelen, en uw feest wordt tot een onvergetelijke gebeurtenis. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en staan u graag met raad en daad bij als het gaat om de invulling van uw wensen. Of dat nu gaat om advies met betrekking tot het soort feestarrangement dat u wilt boeken, de keuze voor het buffet, de keuze voor muziek of orkest, of de versiering van de zaal; waar u dat wenst helpen we u graag. Natuurlijk is alles bespreekbaar, en waar mogelijk komen we graag aan uw wensen tegemoet. Graag zijn we dan ook bereid om in een persoonlijk gesprek met u van gedachten te wisselen. Zodat uw wensen en behoeften volledig tot zijn recht komen bij de Bombardon!

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden!

Agenda De Bombardon

In De Bombardon kunt u terecht voor een zeer gevarieerd programma. Er staan theatervoorstellingen in onder andere de genres muziek, toneel en cabaret op het programma. Ook worden er films vertoond.

Contactgegevens De Bombardon Heythuysen

St. Antoniusstraat 2
6093 GA Heythuysen (Leudal)
T. (0475) 440 502
E. [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.