ECI Cultuurfabriek Roermond

ECI 13, 6041 MA Roermond | 0475 317 171 | Google maps

ECI Cultuurfabriek Roermond

ECI Cultuurfabriek in Roermond wordt wel het hart van cultureel midden Limburg genoemd, en dat is niet voor niets! Deze culturele instelling is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de rand van het centrum en aan de Roer. Bezoek de ECI Cultuurfabriek en u komt terecht in een wereld van dans, kunst, muziek, theater en cultuur. Er zijn hier een theaterzaal, poppodium, twee filmzalen, een expositieruimte en een grand café gevestigd.

Doel van ECI Cultuurfabriek is om een zo breed mogelijk programma te bieden in een buitengewone theatrale sfeer. Steekwoorden hierbij zijn gewaagd, kwetsbaar, talent, vernieuwend en talent.

Theaterzaal ECI Cultuurfabriek

De capaciteit van ECI Cultuurfabriek is 240 zitplaatsen. Er is een inschuifbare tribune. Als de tribune wordt ingeschoven dan ontstaat er een grote zaal met plek voor meer dan duizend bezoekers. Uiteraard zijn er de nieuwste geluids- en lichttechnieken aanwezig.

ECI Eetcafé

Misschien wel het meest gezellige stukje ECI, dat is het ECI Eetcafé. Hier kan iedereen dagelijks genieten van heerlijke gerechten die bereid zijn met verse producten, geserveerd in een sfeervolle ambiance. Uiteraard bent u hier ook welkom voor of na een van de activiteiten in de ECI Cultuurfabriek voor een drankje. De menukaart wisselt en het is ook mogelijk om voor uw feestjes of partijen een voorstel op maat te laten maken.

Compleet avondje uit in de ECI Cultuurfabriek?

Ook voor een compleet avondje uit bent u hier aan het juiste adres. U kunt de avond beginnen met een bezoekje aan het grand café, waar u kunt smullen van de smaakvolle gerechten van het menu. U kunt het diner afsluiten met een film in een van de filmzalen, maar uiteraard kunt u een diner ook combineren met een voorstelling in het theater. Voor een klein prijsje kunt u een arrangement boeken.

Zakelijke mogelijkheden

ECI Cultuurfabriek is ook dé locatie voor uw (zakelijke) bijeenkomsten. U kunt dan denken aan productpresentaties, personeelsfeesten, vergaderingen, seminars, congressen en relatie-evenementen. De mogelijkheden zijn grenzeloos! U kunt hier terecht met een groep vanaf vijf personen, maar ook voor groepen van meer dan duizend personen zijn er geschikte ruimtes.

Met de speciale eventplanner kan er voor iedereen een voorstel op wens gemaakt worden. Uiteraard is er ook professionele horeca aanwezig waarmee u uw gasten ook op culinair vlak van alle wensen kunt voorzien.

Agenda ECI Cultuurfabriek Roermond

De voorstellingen in ECI Cultuurfabriek zijn erg divers. U kunt hier zowel genieten van voorstellingen in de genres dans, cabaret, toneel, musical en muziek. Neem een kijkje bij de agenda!

Contactgegevens ECI Cultuurfabriek Roermond

ECI 13
6041 MA Roermond
Telefoon: 0475 – 317171
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.