DOK6 Theater Panningen

Raadhuisplein 6 | 5981 AT Panningen | Tel. 077 – 310 1064 | Google maps

DOK6 Theater Panningen

DOK6 Theater laat je kennis maken met de bijzondere wereld van theater, dans en muziek. Zowel amateurs als professionele artiesten bieden zij een podium. In de theaterzaal is er plaats voor ruim 300 bezoekers per voorstelling. DOK6 Theater is als gemeenschapshuis de huisvesting voor verschillende gemeenschapsprojecten. Dit om de cultuurparticipatie in de regio te bevorderen.

DOK6 Theater Panningen heeft meer te bieden

DOK6 Theater heeft de vurige wens het culturele centrum bij uitstek voor heel Peel en Maas te zijn. Daarom is iedere vereniging welkom bij hun. Een avond theater begint bij hier gezellig met een gratis kop koffie of thee voorafgaand aan iedere professionele voorstelling. Daarnaast heeft DOK6 Theater een eigen cadeaubon, leuk om te geven én te krijgen.

Verhuur

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, presentatie, jubileum, (bedrijfs)feest, receptie of andere bijeenkomst? Bij DOK6 zijn vele mogelijkheden. DOK6 beschikt onder andere over een theaterzaal met een oplopende tribune met ruim 300 comfortabele zitplaatsen. De tribune kan ook worden ingeschoven om de zaal om te toveren voor bijvoorbeeld een feestavond. Daarnaast beschikken ze ook over vele andere ruimtes. Elke bijeenkomst moet zorgvuldig georganiseerd worden, u kunt er op vertrouwen dat DOK6 samen met u een geslaagd evenement zal neerzetten!

Theatermenu

Bezoekt u een van de theatervoorstellingen in DOK6 en wilt u er een compleet avondje uit van maken? Dan is er het DOK6 theaterarrangement! De kok stelt een 3-gangen diner voor, afhankelijk van het seizoen. Aansluitend kunt u genieten van de door jou gekozen voorstelling.

Rondleiding DOK6 Theater Panningen

Heeft u altijd al eens willen zien hoe het er achter de coulissen van een theater aan toe gaat? Tijdens een rondleiding geeft DOK6 e een kijkje voor én achter de schermen. U komt dus achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Bij DOK6 zijn er verschillende mogelijkheden voor de rondleidingen. Scholen, bedrijven of particulieren, iedereen is welkom!

Agenda DOK6 Theater Panningen

De voorstellingen in DOK6 zijn erg divers. U kunt hier zowel genieten van voorstellingen in de genres dans, cabaret, toneel, musical en muziek. Neem een kijkje in de agenda!

Contactgegevens DOK6 Panningen

DOK6 Theater
Raadhuisplein 6
5981 AT Panningen
Tel. 077 – 310 1064

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.