De Jantjes vieren 100-jarig jubileum in Carré

Een uniek jubileumconcert van 1 t/m 5 juli 2020 met o.a. Karin Bloemen, Richard Groenendijk en Carry Tefsen. 

De Jantjes vieren 100-jarig jubileum in Carré

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de Nederlandse musical De Jantjes voor het eerst werd opgevoerd. Na de oerversie in 1920 volgden er ontelbare versies met legendarische artiesten als Ramses Shaffy, Albert Mol, Louis Davids, Fien de la Mar, Beppie Nooy, Johan Kaart, Willeke Alberti en Carry Tefsen. Bijna al deze versies waren te zien in Koninklijk Theater Carré. En nu wordt het 100-jarig jubileum gevierd in de piste van het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. 

Het 100-jarig bestaan van De Jantjes wordt gevierd in de vorm van een jubileumconcert. Hierin komen alle welbekende nummers als O, mooie Westertoren, Nou tabe dan, Wordt nooit verliefd, Als de tros wordt losgemeten, In de Jordaan en Omdat ik zoveel van je hou langs. Begeleid door een live-orkest worden de evergreens vertolkt door onder anderen Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Carry Tefsen, Paul Groot, Mariska van Kolck, Esmee Dekker, Stefan de Kogel, Samir Hassan, Mickey Vermeer en Jordy van Loon.

De regie is in handen van Paul van Ewijk. Hij is samen met Hans Cornelissen verantwoordelijk voor de samenstelling van het jubileumconcert. 

De kaartverkoop voor Vier 100 jaar De Jantjes in Carré start vrijdag 24 januari om 9:00 uur

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link