De Maaspoort Venlo

Oude Markt 30, 5911 Venlo | 077 320 7222 | Google maps

De Maaspoort Venlo

Venlo, de stad waar meer dan 35.000 mensen wonen, handels-, transport- en industriestad genoemd wordt, aan het Duitse Ruhrgebied grenst en waar u De Maaspoort kunt vinden.

De Maaspoort is een theater en congrescentrum gelegen tussen de Oude Markt en de Peperstraat in Venlo. Het theater werd in 1984 door Koningin Beatrix geopend.

De grootste van Noord- en Midden Limburg

Noord-Limburg kent veel theaters, maar De Maaspoort is toch wel de grootste podiumkunstenvoorziening in Noord-Limburg. Het theater beschikt over een grote zaal en een kleine zaal.

De grote zaal heeft een capaciteit van 800 stoelen en de kleine zaal heeft een capaciteit van 200 stoelen. Ook is er een nieuwe theaterzaal op de tweede verdieping met een flexibele capaciteit van 250 zitplaatsen op een inschuifbare tribune en balkon of 900 staanplaatsen.

Daarnaast zijn er nog 5 congreszalen. De Maaspoort richt zich voornamelijk op het gebied van dans, visueel theater en muziekvoorstellingen.

Nieuwsbrief Theater de Maaspoort

Blijf op de hoogte van alle nieuws over de voorstellingen en activiteiten van Theater de Maaspoort.

Meld u zich aan voor de nieuwsbrief.

Agenda Theater de Maaspoort

In theater De Maaspoort. vind u leuke kindervoorstellingen, kunt u een avondje lachen bij de vele cabaretvoorstellingen of een theaterconcert bijwonen. Ook voor musicals zit u goed bij De Maaspoort!

Contactgegevens De Maaspoort Venlo

Hoofdingang
Oude Markt 30 5911 HH Venlo
Telefoon: 077 – 320 72 22
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.