Theater De Garage Venlo

Saxenkampstraat 2, 5912 Venlo | 077 351 4252 | Google maps

Theater De Garage Venlo

Theater De Garage is een gezellig amateurtheater in Venlo – Limburg. Het theater stimuleert de ontwikkeling en de kwaliteit van het amateurtheater. Daarnaast is het theater de ontmoetingsplek voor liefhebbers van theater, dans, muziek en andere amateurpodiumkunsten.

Diverse mogelijkheden

De Garage biedt verenigingen, groepen en individuen mogelijkheden om te repeteren en voorstellingen en presentaties te tonen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de aanwezige kennis, ervaring en faciliteiten van het theater. Tevens is het mogelijk om het theater te huren voor een goede prijs.

Daarbij kunt u ook bijpassende kleding huren voor het ultieme resultaat.

Vriend van Theater De Garage

Theater de Garage is een klein, intiem en gezellig, heel betaalbaar theater en nu ook met een programma dat voor elk wat wils biedt.

Het theater zoekt altijd vrienden zodat ze samen kunnen zorgen voor een spetterend programma. U krijgt hier ook een “Avondje theater” voor terug. Het is een speciale theateravond met na afloop in een gezellige sfeer napraten met een hapje en een drankje. Meld u zich ook aan?

Actueel

Theater de Garage heeft diverse collumn schrijvers. Over het theater, voorstellingen, activiteiten en nieuwsberichten laat het theater u graag mee lezen.

Agenda Theater De Garage

U ziet leuke diversiteit terug in de programma’s die hier elk jaar staan. U kunt bij Theater de Garage goede toneelvoorstellingen verwachten.

Contactgegevens Theater De Garage Venlo

Saxenkampstraat 2 5912 EB Venlo
Telefoon: 077 – 351 42 52
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen