De mannen in MAMMA MIA!

De mannen in MAMMA MIA!

De mannen in MAMMA MIA!
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

De mannen van hoofdrolspeelster Antje Monteiro in de nieuwe hit musical MAMMA MIA! zijn bekend gemaakt. De mannen zijn Dieter Troubleyn, Emiel de Jong en Zjon Smaal!

De mannen in MAMMA MIA!

Dieter Troubleyn, Emiel de Jong en Zjon Smaal gaan de rollen van respectievelijk Sam, Bart en Harrie spelen in dé feel-good musical MAMMA MIA!. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Er is ontzettend veel gespeculeerd over de invulling van deze rollen. We waren op zoek naar drie goede acteurs met de charme, de looks en de humor die nodig is voor deze mannelijke hoofdrollen en die hebben we gevonden in Dieter, Emiel en Zjon. Tijdens de fotoshoot waren de mannen voor het eerst samen en de sfeer zat er direct lekker in dus dat belooft veel goeds.”

Dieter Troubleyn
Dieter is initieel Radio DJ, maar wist door zijn veelzijdigheid een bijzonder rijke carrière uit te bouwen in België en Nederland. Hij speelde in diverse televisieseries zowel in Nederland als België zoals Costa, Spangen, Onderweg naar Morgen, De Wet volgens Milo, Danni Lowinski en Rozengeur & Wodkalime. Speelde in diverse theaterproducties als Les Misérables en Elisabeth en vertolkte de hoofdrol van Jezus in de productie Jesus Christ Superstar. Als stem-acteur sprak Dieter diverse bioscoopfilms in waaronder Planes, Madagascar, Zootropolis, Alvin & The Chipmunks, Rango en Beauty & The Beast. Afgelopen twee jaar tourde Dieter met z’n Diamondsongs & Seagulls langs Hafabra orkesten in België en Nederland.

Emiel de Jong
Emiel de Jong is acteur en theatermaker, self-made, want na twee jaar brak hij zijn studie af om op de planken te staan met cabaret duo Schudden. Het duo won het Groninger Studenten Cabaretfestival en werd tweede op Cameretten. Er volgden tien theaterprogramma’s en drie van deze programma’s werden genomineerd voor de Poelifinario. Inmiddels heeft hij zijn eigen jeugdtheatergroep Graasland opgericht, waarmee hij op Schudderiaanse wijze voorstellingen maakt voor de hele familie. Daarnaast speelde hij in meerdere commercials, kleine rollen in tv-series en een rol in de film Dorsvloer vol confetti van Tallulah Schwab.

Zjon Smaal
Momenteel is Zjon te zien in Disney’s The Lion King waar hij de rol van Pumbaa speelt. Daarvoor was hij te zien in onder andere The Bodyguard, Harrie let op de Kleintjes, Soldaat van Oranje, Sister Act, Zorro, Petticoat, The Full Monty, Urinetown, Sound of Music, Ciske de Rat, Beauty and the Beast, Annie en Passion. Voor zijn rol in The Full Monty won hij een John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Tevens kreeg hij nominaties voor zijn bijrollen in Urinetown en Sister Act. Op televisie was Zjon onder meer te zien in De Maatschap, Wie goed doet en Spangas. Hij leende zijn stem aan karakters in de (tekenfilm)series Supernoobs, 11, Richie Rich en de titelrol in Atomic Puppet.

MAMMA MIA!

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna (Antje Monteiro) en haar dochter Sophie (Jolijn Henneman) op een paradijselijk Grieks eiland. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Een verhaal over liefde, vriendschap en identiteit verteld aan de hand van de tijdloze hits van ABBA.

MAMMA MIA! met 22 bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première,

Lees meer over de musical MAMMA MIA!

Foto: Roy Beusker

De mannen in MAMMA MIA!
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link