De Skâns Cultuur en Sport Gorredijk

Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk | 0513 – 468600 | Google maps

Theater de Skans

De Skâns Cultuur en Sport Gorredijk staat wel bekend als hét theater van Gorredijk. Dit theater in Friesland biedt al meer dan vijftig jaar een gevarieerd programma en er zijn mogelijkheden voor tien tot wel duizend personen. De Skâns is niet alleen een theater, het mag wel multifunctioneel genoemd worden!

Heerlijk avondje in De Skâns

Naast theater functioneert De Skâns ook als sporthal en er worden regelmatig uiteenlopende bijeenkomsten georganiseerd. Het gebouw herbergt wel tien verschillende ruimtes die alle voorzien zijn van uitgebreide technische voorzieningen en natuurlijk comfortabel meubilair.

Bij De Skâns voelt u zich echt thuis, mede door de vriendelijke medewerkers en de uitstekende horecavoorziening. Voor een heerlijk avondje theater in Friesland komt u naar De Skâns!

Nog meer mogelijkheden bij De Skâns

De Skâns biedt naast leuke theatervoorstellingen ook een mogelijkheid tot verhuur. U kunt hier verschillende zalen afhuren, waaronder de Grote zaal. Dit is de grootste zaal in dit theater en de capaciteit is maximaal 475 personen. Deze zaal is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, feesten en bijvoorbeeld andere bijeenkomsten. Er zijn vele faciliteiten waaronder:

  • ringleiding
  • theaterverlichting
  • kleedkamers
  • geluidsinstallatie
  • dansvloer

Ook de Ronde zaal is af te huren, dit is het ‘pareltje’ van De Skâns in Gorredijk. Het is een multifunctionele zaal die voor veel verschillende activiteiten gehuurd van worden. Denk bijvoorbeeld aan workshops, feestjes, cursussen en vergaderingen. Mogelijkheden genoeg.

Agenda De Skâns

Theatervoorstellingen in iedere genre zijn er jaarlijks te zien in Theater de Skâns.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens De Skâns Cultuur en Sport Gorredijk

Loaijersstrjitte 2
8401 DV Gorredijk
Tel. 0513-468600
E-mail: [email protected]

Website Cultureel Centrum de Skans

Leuk om te lezen