Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Vrekkin 8+

De Vrekkin 8+

Een hilarische familiekomedie over een schaamteloze modern family met te veel geld en te weinig realiteitsbesef.

De Vrek wordt De Vrekkin

De Vrek van Molière dient als inspiratiebron voor tekstschrijver Jibbe Willems. Regisseur Noël Fischer brengt de tekst van Molière tot leven in een hilarische familiekomedie. De Vrekkin laat zien dat je je gezin niet kunt runnen als een bedrijf en dat geld niet hetzelfde is als oprechte aandacht.

Verhaal De Vrekkin

Onder strakke regie van moeder en haar personal assistent leidt deze modern family met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen, die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert, gooit moeder de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn. Ondertussen leven haar kinderen zich uit in geheimen, stiekeme verlangens en foute vriendjes. De gezinschaos is compleet.

In een supermateriële wereld waarin kinderen bijna vanzelfsprekend opgroeien met de nieuwste gadgets, dure merkkleding en funny trips is het voor ouders lastig grenzen te stellen. Families als de Trumps en Kardashians geven het idee dat rijkdom onuitputtelijk is. Als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben?

Gezelschap: NTjong
Regie: Noël Fischer
Beeld: Marijke de Gruyter en Jet Vervest

 

Speellijst De Vrekkin 8+

Een hilarische familiekomedie over een schaamteloze modern family met te veel geld en te weinig realiteitsbesef. 

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen