Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

K3 show – Vleugels

K3 show - Vleugels

K3 is weer compleet! Marthe, Hanne en Julia zijn er klaar voor! Met de nieuwe tour K3 – Vleugels veroveren ze ieder (kinder) hart.

K3 – Vleugels tour

Marthe, Hanne en Julia gaan een concert geven vol met de leukste K3 hits, coolste dansjes en natuurlijk superveel plezier met het hele publiek.

Alles loopt op rolletjes, tot er een mysterieuze jongen hun show komt binnenvallen. Wie zou hij zijn? Hoe komt hij ineens hier terecht? En waar blijft hij de hele tijd naar zoeken? Terwijl de meisjes dit proberen te ontrafelen, raken ze verzeild in allerlei avonturen. De K’tjes en deze charmante onbekende kunnen bovendien meer van elkaar leren dan ze op het eerste gezicht zouden denken.

Samen met het publiek spreiden ze hun vleugels, en vliegen ze hoger dan de zon!

‘Prince Charming’ Diego González-Clark speciale gast in nieuwe K3-show Vleugels

In de nieuwe K3 theatershow Vleugels krijgen Hanne, Marthe en Julia een bijzondere gast. Diego González-Clark, die in de televisiedatingshow Prince Charming op zoek ging naar de liefde, verrast de zangeressen met zijn komst.

Diego González-Clark

Diego González-Clark, die bekendheid heeft gekregen door zijn zoektocht naar de liefde in Prince Charming. Ook heeft hij in verschillende musicals als Warhorse, On Your Feet, Mamma Mia! en Aladdin gespeeld. ‘Ik ben opgegroeid met de muziek van K3,’ vertelt Diego. ‘Ik was zes jaar toen hun eerste album uitkwam. Vanaf dat moment was ik fan en ben ik de groep, in alle formaties, blijven volgen. Dat ik nu in de theatershow mag meespelen, is een droom die uitkomt.’

K3 is er voor iedereen!

K3 is er voor groot en klein en zeker ook voor doven en slechthorenden.

Speciaal voor doven en slechthorenden organiseert Studio 100 op 25/03/2023 om 16u30 in het World Forum Theater in Den Haag een show die getolkt zal worden door een erkende muziektolk. Mensen met een auditieve handicap die gebruik willen maken van de tolk ga dan snel je tickets kopen!

K3 in Nederland

Van 25 maart tot en met 4 juni toert K3 door Nederland met de theatershow Vleugels. In dit concert zingen Hanne, Marthe en Julia de leukste K3 liedjes en hebben ze veel plezier met het publiek.

Bron: Studio 100

Leuk om te lezen