Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Paw Patrol Live! (2+)

Paw Patrol Live! (2+)

Exclusief te zien in Nederland en België

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live – De Grote Race’ komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België! Jouw favoriete PAW Patrol pups nemen je mee in een muzikaal en heldhaftig avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien. Voor deze productie is een Nederlandse cast gekozen.

Het verhaal van PAW Patrol Live (2+)

In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.  

Op de foto met de PAW Patrol pups

Na de show kunnen de kleine theaterbezoekers op de foto met een aantal pups uit de show. De pups komen speciaal voor jou naar de foyer van het theater. PAW Patrol is niets te dol! Leeftijdscategorie: 2+ Duur voorstelling: 75 minuten Bron: Ntk.nl

Speellijst Paw Patrol Live (2+)

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen