De Vrijhof Enschede

De Veldmaat 5, 7522 NM Enschede | 053 489 8002 | Google maps

De Vrijhof Enschede

Het culturele hart van de Universiteit Twente, dat is De Vrijhof. Wat hier te vinden is? Het Theatercafé, de Universiteitsbibliotheek, een aantal kantoren en vergaderzalen maar natuurlijk ook theaterzalen!

Daarnaast is het de thuisplek van Apollo, de overkoepeling van alle culturele studentenverenigingen. De missie van Vrijhof Cultuur is het leveren van een zinvolle bijdrage op cultureel gebied aan de academische vorming van studenten op de campus, op een inspirerende en verrassende manier.

Alles is op het gebied van cultuur

De medewerkers van CULTURE & EVENTS van de Campus van de Universiteit Twente staan klaar voor alles op het gebied van cultuur, kunst en evenementen. Ze zijn te vinden in de kantoren bij de kleine exporuimte.

Door Vrijhof Cultuur worden professionele voorstellingen en exposities georganiseerd. Deze worden niet alleen in de Vrijhof georganiseerd, maar ook in de andere gebouwen en zelfs buiten als het weer het toelaat! Er wordt gestreefd naar een gevarieerd aanbod, bestaande uit dans, theater, muziek, cabaret en meer.

Zolang het kwaliteit heeft en studenten aanspreekt is vrijwel niets te gek!

Agenda De Vrijhof Enschede

De Vrijhof biedt een divers aanbod, van muziek tot cabaret tot dans. Neem hieronder een kijkje in de agenda!

Contactgegevens De Vrijhof Enschede

Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
Telefoon: 053 489 9111
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.