Het Vestzaktheater Enschede

Walstraat 35, 7511 Enschede | 053 430 1887 | Google maps

vestzaktheater Enschede

Het Vestzaktheater is gevestigd in de binnenstad van Enschede en is met 65 zitplaatsen één van de kleinere theaters in Nederland. Het theater programmeert vooral toneel, cabaret, muziek en verteltheater.

Diversiteit in voorstellingen

Voor de jonge theaterbezoekertjes zijn er regelmatig leuke kindervoorstellingen. Naast landelijk bekende namen treden er beginnende theatermakers, amateurgezelschappen en muzikanten op uit de gehele regio.

Een ideaal podium voor try-outs

Het Vestzaktheater is een ideaal podium voor try-outs. De intieme sfeer en de kleinschaligheid van het theater staan garant voor een verrassend avondje uit.

Verhuur

Theatergroepen en podiumartiesten kunnen Het Vestzaktheater in Enschede huren om al of niet in besloten kring een voorstelling te geven. Natuurlijk kunnen ook voorstellingen worden gehouden op basis van een bepaalde recettedeling. Tevens is het mogelijk Het Vestzaktheater in Enschede te huren voor debatbijeenkomsten, workshops, bedrijfspresentaties, trainingen en lezingen.

Huisgroepen

Er zijn meerdere theatergezelschappen die wekelijks in het theater repeteren en regelmatig hun producties opvoeren. Voorbeelden hiervan zijn Enschede’s Vrije Toneel en Theatersportvereniging Op Afroep. Wilt u hier eens een kijkje bij nemen? Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Nieuwsbrief Het Vestzaktheater Enschede

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes omtrent het theater? Van voorstellingen tot artiesten, schrijf u in voor de nieuwsbrief en kom alles te weten. Inschrijven voor de nieuwsbrief kunt u hier doen.

Agenda Het Vestzaktheater Enschede

Benieuwd naar de programmering van het theater? Deze kunt u hieronder bekijken.

Contactgegevens Het Vestzaktheater Enschede

Walstraat 35 7511 GG Enschede
Telefoon: 053 – 430 18 87
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen