Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Wilde Deerne

De Wilde Deerne

Het muziektheaterspektakel over het waargebeurde mysterie van het Wolfsmeisje dat exact 300 jaar geleden in de bossen bij Zwolle werd gevonden met de kenmerken van een mensdier. Ze kon niet praten, Het meisje at alleen maar plantaardig voedsel. Ondanks haar wilde natuur vertoont ze toch typisch menselijk gedrag. En tot ieders verwondering maakt ze voor elke maaltijd iets wat op een kruisteken lijkt. Dat doet vermoeden dat ze in haar vroege jeugdjaren rooms-katholiek is opgevoed. Na haar vondst vangt de zorgzame Zwolse weduwe van Orten haar enige tijd op. Het door de media opgepikte verhaal brengt de Wilde Deerne uiteindelijk, 18 jaar na haar ontvoering, terug bij haar moeder in Antwerpen.

Absurdistisch sprookje De Wilde Deerne

Een absurd- poëtisch sprookje dat gaat over de angst voor het onbekende en de schoonheid van nieuwsgierigheid. Over het belang van een open blik en verbeelding. Want de verbeelding
van nu is de realiteit van morgen.

De Wilde Deerne is een boeiende familievoorstelling waarin het indrukwekkende verhaal van een wolfsmeisje op spectaculaire wijze wordt verteld in een muzikale theatervoorstelling. De productie wordt gemaakt door de vele talenten die Zwolle rijk is en gedragen door o.a. Typhoon, Aïrto, Wim Coster, Theatergroep Gnaffel, De Jonge Honden, Theater de Makkers, Kameroperahuis, Ten Producties en vele Zwollenaren.

Bron: Ntk.nl

Speellijst De Wilde Deerne

Deze voorstelling is afgelopen! Kijk bij de andere muziekvoorstellingen voor een leuke avond uit!

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen