De Winsinghhof Roden

Brink 10, 9301 JL Roden | 050 501 4020 | Google maps

Winsinghhof Roden Drenthe

Theater de Winsinghhof in Roden, een gezellig en intiem theater, gevestigd in een oude boerderij die omgetoverd is tot een prachtig theater met alle nieuwste technische en moderne snufjes en met een eigentijds en succesvol programma.

Theater Noordenveld

Theater de Winsinghhof is een klein theater in de gemeente Noordenveld met een capaciteit van 147 stoelen. Tevens heeft het theater sinds 2013 een bioscoopfunctie.

Theater de Winsinghhof slaagt er ieder jaar in om zo’n 60 professionele voorstellingen naar Roden te halen. Deze artiesten spelen veelal in grote theaters maar komen graag ook naar Roden om de intimiteit van dit theater. Het publiek kan de artiest bijna aanraken en dat geeft een hele speciale sfeer.

Jeugdtheater

Theater de Winsinghhof Roden biedt jeugdtheaterlessen aan voor iedereen van 7 tot 18 jaar, onder begeleiding van een professioneel theater docent. Theater de Winsinghhof is een plek waar kinderen en jongeren het theaterspelen kunnen ontdekken en waarin zij zich kunnen ontwikkelen. De deur staat open voor iedereen met of zonder ervaring.

Agenda De Winsinghhof

Je kunt in De Winsinghhof in Roden elk jaar genieten van een veelzijdig theaterprogramma voor jong en oud, ieder wat wils!

 

 

Contactgegevens De Winsinghhof Roden

Brink 10
9301 JL Roden

Telefoon: 050-5010634
Email: [email protected]

 Bezoek de website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.