De Winsinghhof Roden

Brink 10, 9301 JL Roden | 050 501 4020 | Google maps

Winsinghhof Roden Drenthe

Theater de Winsinghhof in Roden, een gezellig en intiem theater, gevestigd in een oude boerderij die omgetoverd is tot een prachtig theater met alle nieuwste technische en moderne snufjes en met een eigentijds en succesvol programma.

Klein theater

Theater de Winsinghhof is een klein theater met een capaciteit van 147 stoelen. Tevens heeft het theater sinds 2013 een bioscoopfunctie.

Theater de Winsinghhof slaagt er ieder jaar in om zo’n 60 professionele voorstellingen naar Roden te halen. Deze artiesten spelen veelal in grote theaters maar komen graag ook naar Roden om de intimiteit van dit theater. Het publiek kan de artiest bijna aanraken en dat geeft een hele speciale sfeer.

Jeugdtheater

Theater de Winsinghhof Roden biedt jeugdtheaterlessen aan voor iedereen van 7 tot 18 jaar, onder begeleiding van een professioneel theater docent. Theater de Winsinghhof is een plek waar kinderen en jongeren het theaterspelen kunnen ontdekken en waarin zij zich kunnen ontwikkelen. De deur staat open voor iedereen met of zonder ervaring.

 

Agenda De Winsinghhof

U kunt in De Winsinghhof in Roden elk jaar genieten van een veelzijdig theaterprogramma. Bekijk er bijvoorbeeld de nieuwste voorstelling van Joep Onderdelinden of een andere leuke cabaretvoorstelling.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens De Winsinghhof Roden

Brink 10 Tel: 050-5010634
9301 JL Roden info@theaterdewinsinghhof.nl

Website De Winsinghhof Roden

Hoe beoordeel jij dit theater?

[rwp-review id=”0″]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link