Diederik Jekel – Eerste Hulp Bij Moeilijke Onderwerpen

Diederik Jekel

Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat op je werk niet over grote onderwerpen zoals de oplossingen voor klimaatverandering, de stikstofcrisis of wat er nou precies voor de oerknal was? Of over lastige kwesties als buitenaards leven, is kernenergie nuttig, waarom dromen we, hoe lossen we de huizencrisis op, wanneer nemen computers mijn baan over en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten?

Diederik Jekel gaat opnieuw de theaters in met ‘Eerste Hulp Bij Moeilijke Onderwerpen’

Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen

Deze en meer belangwekkende kwesties worden behandeld in Diederik’s nieuwe voorstelling: Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen. Eén avond en je kunt gegarandeerd meepraten over belangrijke onderwerpen die vandaag de dag spelen. Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt zodat je zelf een standpunt in kan nemen.

Voorafgaand aan de voorstelling kan het publiek zelf vragen voor Diederik opschrijven en in een daarvoor bestemde EHBMO doos stoppen. Deze vragen worden vervolgens tijdens de voorstelling door Diederik vakkundig en zo goed mogelijk beantwoord.

Speellijst

De voorstelling Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen is te zien van 1 oktober 2022 tot en met mei 2023. Alle data en locaties zijn te vinden in dit overzicht. 

Leuk om te lezen