Theater Hotel De Oranjerie Roermond

Kloosterwandstraat 12-16, 6041 JA Roermond | 0475 391 491 | Google maps

Voor zowel de zakelijke reiziger als voor de recreatieve gast is Theater Hotel De Oranjerie het favoriete adres in Roermond. Het Hotel ligt makkelijk bereikbaar in het centrum en vormt dé ideale uitvalbasis om het mooie Midden Limburg te ontdekken.

Zuidelijke gastvrijheid in de Oranjerie

Wat Hotel zo bijzonder maakt is dat het een Theater bevat. Geniet van de zuidelijke gastvrijheid en kom eens gezellig langs voor een leuk weekendje weg of een geweldige voorstelling.

TheaterHotel De Oranjerie is een gezellig theater met een capaciteit van 794 zitplaatsen, een hotel met 102 kamers, 12 vergaderzalen, een theatercafé en een brasserie.

80 verschillende producties

In het theater zijn jaarlijks 80 verschillende producties te zien, waaronder dans, cabaret, toneel en muziek. Tijdens de koude winterdagen, de dagen na kerst, wordt de theaterzaal omgetoverd tot een circus en zullen er diverse artiesten hun circus acts vertonen.

Wilt u niets missen van het theater en wilt u er meteen een onvergetelijke dag(en) van maken? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een theatervoorstelling te boeken in combinatie met een hotelovernachting. Verder zijn er diverse arrangementen waarbij de gasten de stad Roermond of de omgeving kunnen bezoeken.

Het TheaterHotel speelde tevens drie dagen een rol in het vierde seizoen van de talentenjacht Idols van RTL. In die drie dagen was de theaterronde. Het TheaterHotel stond al eerder centraal in het eerste seizoen van Idols.

Culinair genieten

Culinair en cultureel genieten… Combineer uw voorstelling met een speciaal voor u geselecteerd arrangement van de Oranjerie. het restaurant biedt u heerlijke gerechten die de chef kok voor u bereidt. Maar ook na de voorstelling kunt u hier terecht voor een afzakkertje en genieten van een onvergetelijke avond.

Agenda

Van cabaret, toneel en muziekvoorstellingen de echt iedere theaterliefhebber vindt wel een leuke voorstelling bij De Oranjerie.

Contactgegevens Theater Hotel De Oranjerie Roermond

Kloosterwandplein 12-16 6040 AE Roermond
Telefoon: 0475 – 391 491

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.