De Eddy Zoëy Theatertour

Eddy Zoëy Theatertour

 

Eddy Zoëy neemt je mee op reis, door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Samen met zijn formidabele band, laat Eddy alle iconische Nederlandstalige liedjes horen die inhoudelijk stáán voor exact die tijd. Deze show is één groot feest van herkenning!

De Eddy Zoëy Theatertour

Eddy vertelt gepassioneerd. De Nederlandse taal in de popmuziek, er is veel over te doen; sommigen haten het, anderen willen niets anders. Muziek in je moerstaal komt harder binnen en dat kan enorm confronterend zijn. Wanneer een lied in ’t Nederlands wordt gezongen, kun je niet om de inhoud heen. Eddy gaat in op de inhoud en tijdsgeest van alle liedjes die ze spelen.

De Eddy Zoëy Band – Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine

Laat je meenemen, op een prácht-trip door de tijd, van het Nederlandstalige lied, met o.a.: Doe Maar, Frank Boeijen Groep, Acda & de Munnik, Bløf, Het Goede Doel, André Hazes, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ramses Shaffy, De Dijk, The Scene, De Jeugd Van Tegenwoordig, Nielson, Van Dik Hout, Boudewijn de Groot, Peter Koelewijn, Ronnie Flex; álles komt voorbij, in deze supermix van het beste wat Nederland te bieden heeft gehad én nog te bieden hééft!

Foto: Laura Marijn

 Speellijst De Eddy Zoëy Theatertour

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link