Edwin Evers Band – 80’S TOUR – PART 2

Edwin Evers Band - 80’S TOUR – PART 2

De Edwin Evers Band sluit het jaar af in de AFAS LIVE met hun iconische 80’s Show.

De tour zat vol met muziek uit de geweldige jaren 80! Dit gaf louter fantastische reacties, en daarom zijn ze in 2023 terug in de theaters in Nederland!

Edwin Evers Band – 80’S TOUR – PART 2

Gaandeweg het jaar kwamen er zoveel liedjes bij de band naar boven die ze nog niet hebben kunnen doen, daarom is er besloten om komend jaar de 80’S Tour Part 2 te doen. Een compleet nieuwe show met muziek uit dit waanzinnige decennium.

Edwin Evers Band

In 2002 richtte Edwin een band op met zijn muzikale vrienden. Edwin begon als drummer en ging later ook zingen in de band.

Het doel van de Edwin Evers Band is een feest der herkenning brengen, zorgen dat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Optreden is voor de Edwin Evers Band sowieso één van de leukste dingen die er is, dus het plezier spat er elk optreden weer vanaf op het podium. Met een bezetting van dertien(!) top muzikanten kan de band daadwerkelijk alles spelen.

Edwin over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi.”

Naast het optreden op events en festivals speelt de band ook in zowel de binnen- als de openluchttheaters en de clubs.

Bron: Edwin Evers Band

Leuk om te lezen