Elise Schaap

Elise Schaap is geboren in 1982 in Rotterdam. Elise is Actrice en voice-over.

Opleiding

Elise Schaap studeerde af in 2009 in Amsterdam aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Tijdens haar studie werd zij al uitgekozen om één van de hoofdrollen in de film Bride Flight te vertolken. Verder heeft Elise gelijk na haar opleiding een veelzijdige carrière opgebouwd in diverse film, op televisie en in het theater.

Carrièreverloop

Elise speelde diverse de titelrollen in de Italiaanse miniserie Le regazze dello swing. voor deze rollen ontving ze ook in 2011 de Gouden nimf voor beste actrice in Monte Carlo. Op het witte doek speelde ze ook in onder andere Sekjoeritie, Valentino, Afscheid van de Maan en Ja, ik wil!. Naast het witte doek is Elise ook te zien op televisie in onder andere het Klokhuis, Welkom bij de Romeinen en Welkom in de Gouden eeuw, de Vloer op en in Familie Kruys. Ook is Elise te zien in de TV Kantine waar ze haar hand niet omdraait voor een persiflage van Sylvie Meis, Maan of zelfs Lil’ Kleine. In het theater speelde Elise in meedere voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam, het Rotheater, Orkater en DeLaMar theater producties.

Elise Schaap in het theater

Elise speelde in vele voorstellingen in het theater waaronder;

  • Hij gelooft in mij
  • In To The Woods
  • De boot en het meisje
  • Woef side story
  • Hartfalen
  • Alex in Wonderland
  • We Want More!
  • Single Camping

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.