Rop Verheijen

Rop Verheijen is geboren in 1974. Rop is een Nederlands acteur.

Opleiding

Rop Verheijen studeerde in Amsterdam aan de Toneelschool Amsterdam, daar behaalde Rop in 1998 zijn diploma. Na het behalen van zijn diploma speelde hij onder meer in toneelstukken bij het Nationale Toneel, de Toneelschuur en de Toneelmakerij.

Carrièreverloop

Rop werd bij het publiek bekend door zijn rol als Robin Visser in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Rob trad ook veel op in het theater en speelde in diverse musicals en in de muziekgroep Purper. Naast het theater is Rop nog meer te zien op TV in onder andere Wie is de Mol, Kirk in de Familie Kruys en in De Luizenmoeder.

Voorstellingen met Rop Verheijen

Rop speelt in diverse voorstellingen waaronder;

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.