Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Ferry Doedens – Only Ferry

Ferry Doedens - Only Ferry

Ferry Doedens blikt in zijn eerste soloprogramma terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière met Only Ferry.

Ferry Doedens – Only Ferry

Ferry Doedens was eerder in het theater te zien in onder andere ‘Wicked’, ‘The Bodyguard’ en ‘Grease’. Grote bekendheid kreeg hij door zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vanaf medio oktober staat de acteur, zanger en presentator wederom in het theater, maar dan solo met zijn theaterprogramma ‘Only Ferry’.

Zoals de naam al doet vermoeden draait deze show geheel om Ferry. Hij geeft het publiek een kijkje in zijn leven aan de hand van leuke en minder leuke gebeurtenissen in zowel zijn persoonlijke als zakelijke leven. Dit aan de hand van anekdotes, persoonlijke verhalen en een eigen selectie aan songs. Samen met een live band onder leiding van Robert Stoop. Niet eerder zag je hem zo open en kwetsbaar.

Solovoorstelling Ferry Doedens

Eén van Nederlands meest besproken mediapersoonlijkheden komt naar het theater!

De acteur, zanger en presentator Ferry Doedens, die bekendheid vergaarde door zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden, met zijn eerste solovoorstelling theater. Het publiek krijgt een kijkje in zijn leven aan de hand van anekdotes, persoonlijke verhalen en verschillende nummers.

Speellijst Only Ferry

Samen met een live band tourt Ferry in oktober en november door verschillende theaters in Nederland. Niet eerder zag je hem zo open en kwetsbaar. Ferry Doedens blikt in zijn eerste soloprogramma terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière en persoonlijke leven aan de hand van liedjes en verhalen.

ONLY FERRY, zijn échte verhaal

Bron: NDM Theaterproducties

Leuk om te lezen