Grease de musical

Greasse de musical

Grease is terug!

Grease de musical

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt.

Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease is één van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd ook in ons land een begrip door de film met John Travolta en Olivia Newton-John die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er volgend seizoen een nieuwe, frisse versie van deze musical naar de theaters. De productie bestaat uit een cast van 24 talenten en een live orkest.

Broadway fenomeen

De musical Grease is een fenomeen. Het is één van de langstlopende musicals ooit op Broadway! Grease de musical is in Nederland ook een begrip door de film met John Travolta en Olivia Newton-John die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Grease de musical is een feest voor jong en oud!

Speellijst Grease de musical

De cast bestaat uit 24 talenten, een live orkest en alle hits als You’re The One That I Want, Greased Lightning en Hopelessly Devoted To You mogen natuurlijk niet ontbreken in deze musical.

De musical gaat op tournee gaan door Nederland en zal onder andere te zien zijn in;

Koop snel je tickets bij de theaters!

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland