Figi Hotel Theater Zeist

Het Rond 2, 3701 HS Zeist | 030 692 7400 | Google maps

Figi Hotel Theater Zeist

Verrassend veelzijdig, zo mag het aanbod van Figi Hotel Theater in Zeist wel genoemd worden! Er is een breed scala aan culturele, maar ook culinaire, congres- en overnachtingsfaciliteiten.

150 jaar

Met meer dan 150 jaar ervaring mag u wel kwaliteit verwachten van het Figi-bedrijf. Het Figi Hotel Theater is één van de oudste theaters van Nederland, maar het is wel met de tijd mee gegroeid. Er worden zowel grootse, sensationele shows opgevoerd als voorstellingen van kleinere gezelschappen.

Dineren in het Figi Hotel

In het restaurant van het theater kunt u voor een diner à la carte of een lunchafspraak terecht. Tevens is het in de de Espressobar én het terras genieten van een heerlijke kop koffie met de alom gevierde Figi patisserie.

In het Theatercafé kunt u vòòr de voorstelling ontspannen genieten van onze bistrogerechten of bijvoorbeeld een drankje na. 

Theaterspecials

Een compleet avondje uit dat vindt u in het Figi Hotel Theater. De combinatie met heerlijk eten, het theatercafé en overnachten. Een aantrekkelijk theater in combinatie met andere verleidingen, combineer eb geniet. Bij het Figi Hotel Theater zijn ze verrassend veelzijdig.

Nieuwsbrief Figi Theater Hotel

U wilt toch ook op de hoogte blijven van alles wat er in het theater komt? Meld u zich dan snel aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Agenda Figi Theater Hotel

Verrassende voorstellingen kunt u ieder theaterseizoen verwachten in dit prachtige theater in Zeist. Van cabaret tot dans en van klassieke concerten tot musicals, er is in het Figi Hotel Theater voor ieder wat wils!

Contactgegevens Figi Hotel Theater Zeist

Het Rond 2 3701 HS Zeist
Telefoon: 030 – 692 74 00
E-mail: info@figi.nl

Website

Leuk om te lezen