Theater Slot Zeist

Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist | 06 26360190 | Google maps

Theater Slot Zeist

Al sinds 1965 vindt u een klein en intiem theatertje op de zolder van het bekende Slot Zeist. Hier worden sinds jaar en dag talloze voorstellingen geprogrammeerd die veelal gemaakt worden door amateurspelers onder begeleiding van een professioneel regisseur.

Voorstellingen Theater Slot Zeist

Elk jaar staat er van oktober tot en met april elke vrijdagavond een voorstelling geprogrammeerd. Uitzondering hierop is de maand januari, dan is er elke zondagmiddag een voorstelling speciaal voor kinderen.

Brasserie Slot Zeist

Na afloop van de voorstellingen bent u welkom om in Brasserie Slot Zeist wat na te praten onder het genot van een drankje. U en de spelers zijn hier van harte welkom!

Nieuwsbrief Theater Slot Zeist

Met de maandelijkse digitale nieuwsbrief van Theater Slot Zeist blijft u op de hoogte van alle voorstellingen, nieuws en interessante aanbiedingen. Schrijf u in.

Reserveren

Wilt u naar Theater Slot Zeist? Kaarten reserveren is uitsluitend mogelijk via de website. U ontvangt na reserveren een bevestiging, deze bevestiging dient u mee te nemen naar het theater. Vanaf 20 minuten voor de voorstelling kunt u uw kaarten afhalen.

Het theater is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruik.

Agenda Theater Slot Zeist

Het theater heeft ieder theaterseizoen leuke voorstellingen voor zijn bezoekers. Veelal de meeste toneelvoorstellingen zijn door amateurspelers gemaakt.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Theater Slot Zeist

Zinzendorflaan 1
3703 CA Zeist
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen