Flint Amersfoort

Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort | 033 422 9229 | Google maps

Flint Amersfoort

Welkom in Flint:! De Flint is een sfeervol theater gelegen in het gezellige centrum van Amersfoort. Zittend in een met rode pluche beklede stoel van onze sfeervolle Rabobank Theaterzaal geniet u optimaal van de voorstelling en die echte theatersfeer. Of laat u verrassen in onze flexibel in te richten AFASzaal, waar de ene dag jong cabarettalent op het podium staat, en waar de volgende dag een groots concert plaatsvindt.

Waar u ook van houdt, met meer dan 180 voorstellingen per jaar biedt Flint een brede programmering: van dans tot de top aan Nederlands toneel, van rock tot musical en van blues tot cabaret. Ook de jongste theaterliefhebbers zijn welkom in Flint, met een uitgebreid aanbod familievoorstellingen.

Sint Aegtenkapel

Klassieke concerten bijwonen in een bijzondere ambiance? Behalve de Rabobank Theaterzaal en de AFASzaal heeft Flint ook beschikking over de sfeervolle Sint Aegtenkapel, waar de top binnen de klassieke muziek wordt geprogrammeerd. In deze historische kapel die op 5 minuten loopafstand van Flint ligt, klinkt klassiek nog nét even mooier.

Trek Theaterkeuken en Café

Voor de voorstelling in Flint kunt u heerlijk eten in ons eigen restaurant Trek Theaterkeuken & Café. Trek theaterkeuken & café is creatief ingericht en heeft een open keuken, met verrassende, smakelijke gerechten en een gezellige sfeer. Het personeel houdt voor u de tijd in de gaten, zodat u onbezorgd kunt genieten én op tijd in de zaal zit. Na afloop is dit de plek om nog even heerlijk na te praten onder het genot van een drankje.

Ook voor úw evenement

De zalen worden ook geregeld ingezet voor feesten, vergaderingen of andere evenementen. De centrale locatie, verzorgde catering en verschillende sub zalen maken van Flint de perfecte locatie voor ieder evenement, van verjaardagsfeestje met voorstelling tot groots congres.

Agenda Flint

Bekijk het brede aanbod op het gebied van onder andere show, dans, cabaret, toneel en muziek.

Contactgegevens Flint Amersfoort

Conickstraat 600
3811 WK Amersfoort
De kassa: 033 4229 229

Website

Leuk om te lezen