Theater SpullenLab Amersfoort

Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort | 033 422 9229 | Google maps

Theater SpullenLab Amersfoort

Theater SpullenLab is een knusse, kleine theaterzaal die onderdeel is van De WAR. De WAR is een podium voor theatermakers dat hen de mogelijkheid biedt voor het uitproberen van kleinschalige producties voor een intiem publiek. Er is een tribune aanwezig waarop plaats is voor ongeveer veertig toeschouwers. Het theater is multifunctioneel inzetbaar. Er zijn veel basis theaterfaciliteiten zoals theatergordijnen, een balletvloer en uiteraard geluid en licht.

Spullenmannen

Het Spullenlab theaterzaaltje is ook dé plek waar het kunstenaarscollectief de Spullenmannen aan installaties, beeldende kunst, uitvindingen en natuurlijk theater werkt. De artistieke kern van de Spullenmannen bestaat uit Harmen Zijp en Diana Wildschut.

Zij maken theatrale beelden en beeldend theater vanuit hun gemeenschappelijke liefde voor oude spullen. Ze hebben een eigen beeldtaal ontwikkeld met deze spullen die tot uiting komt in installaties, performances en theaterproducties. Ze richten zich niet op één bepaald genre of kunstdiscipline, per project zoeken ze naar de vorm waar het idee om vraagt. Dit doen ze samen met andere kunstenaars, deze kunnen per project wisselen.

Agenda Theater SpullenLab Amersfoort

Benieuwd naar de agenda van Spullenlab? Neem dan snel een kijkje bij de programmering!

Contactgegevens Theater SpullenLab Amersfoort

Geldersestraat 6 (de oude kleurstoffabriek)
3812 PP Amersfoort
Telefoon: 033-4481622
E-mail: iedereenin@dewar.nl

Website

Leuk om te lezen