Remake van popklassieker Vriendschap door Nederpop All Stars en Henk Westbroek

De rups krijgt nog geen genoeg van de tour langs de theaters in Nederland en Vlaanderen. 

Friendly Fire Theater en Just4Kids slaan de handen ineen

Na Amerika, Australië en Engeland is ieders favoriete insectje Rupsje Nooitgenoeg, de Nederlandse en Belgische theaters binnen gekropen. Deze rups krijgt er echt geen genoeg van! Na het succes van deze prachtige voorstelling is door Just4Kids besloten de tour te verlengen en de boekingen daarvan onder te brengen bij Robin de Wildt van Friendly Fire Theater. Producent van de voorstelling is  Mark van Ierssel.

In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

“We zijn blij dat we met deze stap Rupsje Nooitgenoeg in de theaters kunnen houden, het is een prachtige voorstelling waar we alleen maar positieve reacties op krijgen, we moesten hiermee door”, aldus Fokko Vonk van Just4Kids.

Robin de Wildt: “Deze prachtige voorstelling is een tijdloze klassieker die elk kind gezien moet hebben. De productie is met liefde en aandacht gemaakt en past daarom goed binnen de visie van Friendly Fire Theater.”

Producent Mark van Ierssel vult aan: “De vier verhalen worden magisch vertoond, met rustig spel, mooie kleuren en muziek, een talentvolle cast en maar liefst 75 figuren. De vertaling van de boekjes van Eric Carle naar de bühne klopt helemaal”.

Over Just4Kids

Just4Kids is een distributeur/uitgever gespecialiseerd in media producten voor kinderen. Just4Kids weet kinderharten te veroveren met bioscoopfilms, boeken, spellen en theatershows. Just4Kids werkt samen met grote en mooie merken zoals Casper en Emma, Buurman en Buurman, Freek Vonk, Barbie, Brandweerman Sam, Shaun het schaap en vele anderen.

Over Friendly Fire Theater

Robin de Wildt van Friendly Fire Theater is een impresario gespecialiseerd in het boeken en begeleiden van (inter)nationale artiesten en producenten in het theater. Met een moderne visie en werkwijze is Friendly Fire Theater een betrouwbare partner met verrassend aanbod voor theaters in Nederland en België.

Over Mark van Ierssel

Mark van Ierssel is met zijn label Mark Theater een Nederlandse theaterproducent die gespecialiseerd is in theatershows voor kinderen. Recente voorbeelden zijn de huidige theatershow ‘Rupsje Nooitgenoeg’ en alle eerdere producties van Sesamstraat. Daarnaast tourde hij met meesterkok Rudolph van Veen door de theaters met ‘Rudolph’s Christmas’ en produceert hij ook tentoonstellingen voor kinderen, waaronder die van prentenboekschrijver Leo Timmers en van Buurman en Buurman.

Foto: Rupsje Nooitgenoeg / Bas Driessen fotografie.

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link