Kom overnachten in het Pop-up Hotel De Leest

PAK DEZE UNIEKE KANS!

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 januari aanstaande, tijdens het Nationale Theaterweekend, kunnen enkele gasten van zaterdag 25 januari op zondag 26 januari overnachten in het unieke ‘Pop-up Hotel De Leest’. Speciaal voor het Theaterweekend en deze nacht worden de kleedkamers van Theater De Leest omgetoverd tot theatrale slaapvertrekken. Gasten kunnen kiezen uit  een van de twee ‘Huub Stapelbed kamers’, de ‘Ali B & B kamer’, de ‘Mini & Maxi kamer’, de ‘Doornroosje Slaapzaal’ (het podium van de grote zaal) en de GuestHouse Pop-up Room, ingericht door GuestHouse Kaatsheuvel.

Na de afterparty op zaterdagavond in de foyer wordt de DJ-boot afgebroken en vangt er een nachtprogramma aan met onder andere een nachtfilm (de titel van de film wordt later bekend gemaakt).

Voor de hotelgasten dé gelegenheid om een film te bezoeken voordat ze heerlijk wegdromen in hun eigen sfeervol ingerichte slaapverblijf. En natuurlijk mag ook een slaapmutsje dan niet ontbreken! Zondagochtend staat het ontbijt tussen 9.00 en 10 uur klaar in de Brasserie en kan er onder het genot van heerlijke live-pianomuziek ontbeten worden.

Lees hier alles over het Nationale Theaterweekend 2020 

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en voor het boeken voor een overnachting op www.deleest.nl.

Leuk om te lezen