Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Genoeg nu over jou!

Genoeg nu over jou!

Genoeg nu over jou! is een heerlijke, bitterzoete komedie!

Genoeg nu over jou!

Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?

Cast Genoeg nu over jou!

In Genoeg nu over jou! viert Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum! Uiteraard is dat louter in goed gezelschap. Met Annick Boer die ook al schitterde met haar komisch talent in de thrillerkomedie Aquarium, en ook de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman staan ze met z’n drieën op het podium.

De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijftalenten van het moment.

Regie Hanneke Braam

Bron: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Speellijst Genoeg nu over jou!

Een bitterzoete komedie Genoeg nu over jou! speelt in veel theaters in heel Nederland. 

Deze voorstelling is afgelopen.

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.