Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Marvellous

Marvellous

 

Bos Theaterproducties vindt het belangrijk dat er ieder jaar nieuw een origineel theateraanbod te presenteren in de theaters. Bos Theaterproducties wil ieder theaterseizoen voor een divers, nieuw en vooral jong publiek prachtige voorstellingen produceren om zo iedereen enthousiast te krijgen voor een avond theater. Zo produceerde Bos theaterproducties ook Watskeburt?! – de musical en dat is goed gelukt en smaakt daarom naar meer!

Marvellous

Het is geen pretje om een superheld te zijn in deze tijd. Tegenwoordig speel je jezelf niet meer zo makkelijk in de kijker als vroeger. Toen kon je de krant nog halen met iets overzichtelijks als het verijdelen van een bankroof, maar tegenwoordig leest niemand meer de krant. Je zakt dan ook snel naar onscrollbare dieptes in ieders tijdlijn na een heldendaad. Onze superhelden werken momenteel op een slaapverwekkend kantoor en hebben hun capes aan de wilgen gehangen. Ze raken gefrustreerd door dit saaie grijze leven en ze slaan de handen ineen onder leiding van een van de vrouwelijke helden en ze creëren een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Tenminste, dat is wat ze denken…

Cast Marvellous

Marvellous is een musical van dezelfde makers als Watskeburt?! – de musical! Het is de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! De voorstelling is een muzikale ode aan het superheldengenre. Het is een ontroerend, grappig en spannend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn. Uiteraard is er een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape*.

*de schrijvers en regisseur van Marvellous zijn zich ervan bewust dat er ook veel superhelden zonder cape zijn. In de musical zal een representatief percentage personages zonder cape vertegenwoordigd zijn.

Peter van de Witte (Rundfunk, Showponies) tekent voor de regie en composities en Daan Windhorst (Suspicious Minds, Missie Aarde) en Lucas de Waard (Cojones, Willem Ruis – de show van zijn leven) schrijven het script. De arrangementen worden geschreven door Bart Rijnink.

De cast bestaat onder andere uit:

  • Tarikh Janssen
  • Rogier in ’t Hout
  • Daniel Cornelissen
  • Keja Kwestro
  • Anna Keuning

Bekijk de website van Marvellous voor nog meer informatie over deze sega musical!

 

 

 

Speellijst Marvellous

Het theaterseizoen een epische, ontroerende en vooral erg grappige musical over hét populairste genre in film van dit moment: de superheldenfilms van Marvel en DC. Bos Theaterproducties brengt alles uit de superheldenfilms naar het theater: vliegen, vlammen, levensgrote robots, ijs en explosies.

Bekijk nu de eerste superhelden saga musical happening ter wereld!

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.