Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Guido Weijers  – De Oudejaarsconference 2017

Guido Weijers - De Oudejaarsconference 2017

Guido Weijers neemt je, soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies, mee door 2017 met De Oudejaarsconference 2017.

Guido Weijers – De Oudejaarsconference 2017

Op topsnelheid observeert Guido het jaar, trekt het uit elkaar, ontleedt het en geeft er een nieuwe frisse draai aan. Filosofisch, intelligent, maar ook met de botte bijl. Weijers fileert 2017 tot 90 minuten vlijmscherpe humor. Dat wordt weer schaamteloos hard lachen en gieren om de gebeurtenissen van het afgelopen jaar!

Over Guido Weijers

Guido is non-conformist en eet vlees noch vis. Iedereen mag geloven wat hij wil en Guido gelooft in Darwin. Guido fotografeert, reist, duikt, doet aan fitness, schrijft en fietst. Zijn stichting Loens4Life haalde in 3 jaar 160.000 euro op voor KWF kankerbestrijding.

Guido studeerde af aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer. Hij reisde o.a. naar Mexico, Cuba, Amerika, India, Maleisie, Peru, Dubai, Italie, Nieuw Zeeland, Afghanistan, Australie, Brazilie, Thailand en Indonesie… Hij vindt Zuid Limburg ook heel erg mooi…

Guido is een dopamine-man… Altijd op zoek naar prikkels. Weijers ging op de Harley Davidson door Mexico, deed de benji-jump in Nieuw Zeeland, patrouileerde in Afghanistan, dook met een whale-shark (en 50 andere haaien) in The Great Barrier Reef, ging snowboarden in Oostenrijk, trok liftend door India, sprong uit een vliegtuig in Teuge en beklom op een dag zes keer de Alpe d’Huez in Frankrijk.

Guido vindt het behoud van de aarde belangrijker dan een groeiende economie.
Bron: GuidoWeijers.nl

Wilt u hier ook bij zijn?

Weet waar u koopt, koop uw kaartjes bij het theater

Guido Weijers biografieGuido Weijers

Guido Weijers behoort tot de populairste cabaretiers van Nederland.

Lees ook de biografie van Guido Weijers

Speellijst Guido Weijers – De Oudejaarsconference 2017

Deze voorstelling is afgelopen.

Kom alvast in de stemming met een voorgaande oudejaarsconference.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.