Help de voorstelling Hello Again op de planken

Wil jij genieten van een unieke, hoogwaardige musicalproductie, uitgevoerd door een topcast? Doneer dan nu!

Help de voorstelling Hello Again op de planken

De Kernploeg zet de aankomende zomer de musical Hello Again op het programma. Dwars door de twintigste eeuw heen leren we tien karakters kennen. Van een broeierige dansvloer in een New Yorkse club in de jaren ‘70 tot de laatste minuten op de Titanic in 1912: al deze mensen zijn op zoek naar connectie. De hedendaagse componist Michael John LaChiusa baseerde zijn musical op het destijds zeer controversiële toneelstuk Reigen van Arthur Schnitzler. In tien op het eerste oog losstaande dialogen zien we steeds twee personages op de dunne scheidslijn tussen liefde en lust, bang voor de eenzaamheid. Aan het einde van de scène stapt een van hen naar de volgende scène in een compleet ander decennium. De tijden veranderen, maar doen wij dat ook?

Ik wil Hello Again zien!

“We zijn er echt bijna en staan samen met een wederom fantastische, tien man sterke cast en een geweldig zeskoppig orkest te popelen om deze nieuwe voorstelling voor jou te spelen.”

De Kernploeg

De Kernploeg wil het Nederlandse musicallandschap verrijken met misschien wat onbekendere, maar zeker zo bijzondere musicals. Hello Again wordt de vierde zomerproductie op rij, na de successen van onder andere A New Brain en Vrouwen op de rand van een Zenuwinzinking. Het is zoals ieder jaar weer een enorme puzzel om een nieuwe productie van de grond te krijgen. Het is lastig subsidies voor dit soort korte projecten te krijgen, maar gelukkig kunnen ze de hulp inschakelen van een aantal geweldige bedrijven en privé-sponsoren. Toch hebben ze nog een klein stukje hulp nodig om dit project te kunnen realiseren en verantwoord te starten. Musicaltheater is een dure theatervorm om te produceren; denk naast de acteurs aan een live-orkest, vormgeving, het huren van een locatie, rechten die afgedragen worden aan de componist…

Geef jij ons het laatste zetje om weer een nieuwe productie van de grond te krijgen en jezelf en anderen in juli de kans kennis te maken met de prachtige musical Hello Again?

Doneer nu via Voordekunst!

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link