Het Beauforthuis Austerlitz

Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz | 0343 491 858 | Google maps

Het Beauforthuis Austerlitz

Het Beauforthuis is een kleinschalig theater in de plaats Austerlitz, vlakbij Zeist. Het is gevestigd in een mooi oud kerkje aan de rand van het bos. Al vijftien jaar kunt u hier terecht voor eigenzinnig en onafhankelijk theater.

Voorstellingen in Het Beauforthuis

Iedereen is in Austerlitz welkom, van jong tot oud en van chic tot casual. Met het uitgebreide en gevarieerde programma is er voor ieder wel wat wils! Vele wereldberoemde artiesten hebben al hun weg gevonden naar dit theater, maar er is ook veel ruimte voor beginnende musici en andere artiesten. Met 140 stoelen in de zaal weet u zeker dat u een intieme voorstelling zult bijwonen!

Café en Terras

Dagelijks kunt u in het Café terecht vanaf 10 uur. Het sfeervolle theatercafe nodigt u uit om gezellig voor of na een voorstelling te genieten van de volledige biologische kaart of van de speciaalbiertjes van Gulpener of een wijntje met een Beaufortje.

Het café biedt tevens een fijne plek voor de ondernemers die even in alle rust willen werken, onder het genot van een kopje koffie. In het cafe worden ook wisselende exposities getoond.

Tijdens concerten is het cafe langer open en is er ook een aangepast menu.

Nieuwsbrief het Beauforthuis

Wilt u nooit meer iets missen van de agenda en voorstellingen in het Beauforthuis? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief. wekelijks ontvangt u dan het laatste nieuws!

Agenda het Beauforthuis

Ieder theaterseizoen heeft het beauforthuis diverse voorstellingen. Inclusief de befaamde tapasconcerten is de agenda jaarlijks goed gevuld.

Contactgegevens Het Beauforthuis

Woudenbergseweg 70 3711 AB Austerlitz
Telefoon: 0343 – 491 858
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.